MAINOS
HAAGA-HELIAssa tehty tuore tutkimus osoittaa, että matkailijat ovat halukkaita maksamaan vihreistä toimista hotelleissa.
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
Maailmanlaajuisia trendejä noudatteleva Radisson Blu Plazan uudistus miellyttää matkailijoita. Hotelli on syksystä 2012, uudistuneiden palveluiden ja tilojen tultua käyttöön, noussut...
Hiljattain uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö...
Etsitkö tilaa elämykselliselle kokoukselle epämuodollisemmassa ja virkistävässä ilmapiirissä Helsingin keskustassa ja samalla meren äärellä? Löyly on varmasti yksi Helsingin rentouttavimmista...