Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki: Plaza Lounge
Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki: Plaza Lounge

Plaza Hotel Helsinki

Maailmanlaajuisia trendejä noudatteleva Radisson Blu Plazan uudistus miellyttää matkailijoita.

Hotelli on syksystä 2012, uudistuneiden palveluiden ja tilojen tultua käyttöön, noussut lyhyessä ajassa Tripadvisor-palvelussa sijalle 8 Helsingin hotellirankingissa. Lisäksi Plazalle myönnettiin helmikuussa harvinainen tunnustus, Tripadvisor Travellers’ Choice 2013 -palkinto, joka tänä vuonna myönnetään alle prosentille Tripadvisorin hotelleista.

”Olemme seuranneet Tripadvisorissa annettuja asiakasarvioita tarkasti ja vastanneet myös saamiimme kriittisiin arvioihin avoimesti. Asiakkaiden palvelu myös sosiaalisessa mediassa on yksi prioriteeteistamme ja siksi olemme iloisia ja ylpeitä tästä tunnustuksesta”, Tripadvisor-palautteista vastaava Front Office Manager Petri Uronen sanoo.

Plazan asiakkaat ovat myös Radisson Blun alkuvuoden asiakaspalautteiden perusteella tyytyväisimpiä. Plaza arvioitiin niissä kaikista Suomen Radisson Blu -hotelleista parhaaksi.

”Radisson Blu Plaza on uudistunut vuonna 2012 sekä tilojen että palvelukonseptien osalta. Tiesimme ja otimme aikanaan uudistuksen yhdeksi lähtökohdaksi maailmanlaajuisesti nousevan trendin yhdistää liikematkailuun vapaa-ajanmatkailua. Nyt Plazan avajaisten kunniaksi toteutettu kysely vahvistaa trendin nousun myös Suomessa”, Sokotelin liiketoimintajohtaja Tomi Peitsalo sanoo.

Radisson Blu Plazan uudistuksessa esimerkiksi perinteinen business lounge -ajattelu on hylätty. Plaza Lounge on tarkoitettu kaikille korkeampien huoneluokkien asiakkaille ja tilat sekä palvelut sopivat sekä työntekoon että vapaa-ajanviettoon.

Radisson Blu Hotelleja on Suomessa seitsemän: kolme Helsingissä sekä hotellit Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa. Suomen Radisson Blu Hotellit ovat laadukkaita, palvelustaan tunnettuja hotelleja, jotka sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla lähellä liike-elämän keskuksia. Kaikille Suomen Radisson Blu Hotelleille on myönnetty Joutsenmerkki.