MAINOS
Helsinkiläinen käsityötislaamo The Helsinki Distilling Company on rakentanut Sörnäisten panimon yli 160 vuotta vanhaan holvirakenteiseen jääkellariin maailmanluokan viskien kypsytyskellarin...
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa. Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana...
Sauna Helsingin keskustassa: Helsingin keskustan moderni sauna käänsi avatessaan uuden sivun kaupungin saunatarjonnassa. MM-kisakuukauden vinkkinä on järjestää saunailta tai kokous saunatilassa,...
2021 Helsingin Kasarmikadulle avautunut Gillet Bar & Bistro on lunastanut paikkansa yhtenä kantakaupungin suosituista pienten ja isojen juhlahetkien paikoista,...
Pikkujoulut omassa kabinetissa tuo juhlakaudelle omaa juhlantuntuaan. Töölön Kuukuusta löytyy kaksi juhlahuonetta. Pienempi kabinetti täyttyy 10 henkilöstä ja suurempi soveltuu...