niko-kivela

Show & Dinner Helsinki

Original Sokos Hotel Vaakunan kymppikerroksen ravintola Kaarteessa järjestetään syksyn aikana Show & Dinner -iltoja. Päätähtinä illoissa loistavat stand up -koomikko Niko Kivelä, mentalisti Noora Karma tai näyttelijä-koomikko Ilari Johansson. Luvassa on huumoria, stand up -komiikkaa ja taikuutta buffetillallisen kera.

niko-kivela2Ravintola Kaarteen Show & Dinner -illat, Original Sokos Hotelli Vaakunan 10. kerroksessa, tarjoavat yleisölle viihdettä, huumoria ja herkullisen buffetillallisen.

– Tämä on yleisölle ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan ravintola Kaarteeseen, joka muuten on auki vain tilauksesta. Show & Dinnerit tuovat mukavaa piristystä syksyn pimeneviin iltoihin tai pikkujouluaikaan, kertoo Ravintola Loisteen ravintolapäällikkö Miia Hakio.

Ravintola Kaarre on elegantti tilausravintola, jonka suurista ikkunoista välkkyvät kaupungin valot luovat juhlavan ja persoonallisen tunnelman tilaisuuksiin. Illan päätteeksi voi kätevästi majoittua alakerran Original Sokos Hotel Vaakunaan.

Bar Loiste uudisti tarjontaansa

Bar Loiste ravintola Kaarteen vieressä uusiutui syyskuun alussa. Bar Loiste on rento baari, jossa voidaan nauttia aperitiivejä, drinkkejä ja pientä suolaista.

– Bar Loisteen tuotteistusta päivitettiin ja uusittiin. Nyt tarjolla on jatkuvasti kausittain vaihtuvia juomatarjouksia sekä Bar Loisteen omia ruokatuotteita, kuten Loisteen lohileipä. Uutuutena Bar Food-listalta löytyy Fast and good -menu, jossa samaan aikaan lautasella tarjoillaan alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka, jatkaa Hakio.

Bar Loisteeseen voi tulla ruokailemaan tai aftereille ilman pöytävarausta huikeiden näköalojen kera. Tai vaikka alkudrinkeille ennen viereisen ravintola Kaarteen Show & Dinner -iltaa. Bar Loisteessa vietetään After Workkia kivojen erityistarjousten sekä DJ:n siivittäminä sekä perjantaina 27.9. että perjantaina 4.10.

Esiintyjät:

2.10. Ilari Johansson

27.11. Niko Kivelä

4.12. Noora Karma

Showtime on aina klo 21, Kaarre aukeaa ruokailua varten klo 18.

Varaukset:

Show & Dinner -paketti on saatavana ennakkovarauksesta yhteishintaan 45 euroa : ravintolamyynti@sok.fi

 

ravintola-loisteRavintola Loiste

Ravintola Loiste on lämminhenkinen seurusteluravintola keskellä Helsinkiä Original Sokos Hotel Vaakunassa. Ravintola Loiste tarjoaa puitteet nauttia lounasta ja illallista, rentoutua hyvien viinien äärellä sekä järjestää onnistuneita kokouksia ja tilaisuuksia tilausravintola Kaarteessa tai kabineteissamme. Meillä järjestät yrityksesi näköiset tilaisuudet aamusta iltaan Helsingin sydämessä kattojen yläpuolella. Tarjoamme 5 – 200 henkilön seurueille mahdollisuuksia tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joissa vain taivas on rajana.

Ravintola Loiste, Kaivokatu 3, 00100 Helsinki, puh (09) 4337 6315, ravintolaloiste@sok.fi