[TAPAHTUMA ALKANUT JA MAHDOLLISESTI MENNYT]
TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU
TAPAHTUMAKALENTERI
Puisto ravintola tarjoilee yhteistyössä Bodegas Esteban Martinin sekä Bache Benen Tanja Turusen kanssa viinintekijäillallisen 16.3.-17.3.2023.
Tarjolla on upea 5 ruokalajin menu ja viinipaketti, jossa on viinikumppani jokaiselle ruokalajille.
Puistossa illallisvieraiden kanssa aikaa viettää Eva Roy, joka on tärkeä osa Esteban Martinin perhettä ja vastaa heidän export-asiakkaistaan.
Menun ja viinipaketin ovat laatineet ravintola Puiston ravintolapäällikkö-sommelier Heli Rantala sekä keittiömestari Mikko Mäkipää. Helin ajatuksissa viini-illallinen lähti rakentumaan nimenomaan ruoan yhdistämisestä viiniin, joten suunnittelutyö lähti käyntiin viinien maistelulla.
Esteban Martin -viinitalon tuotteita on ollut Puistossa yksinoikeudella jo vuosia. Maahantuoja Bache Benen Tanja Turunen on tilaisuudessa paikalla kertomassa viineistä.
Illallinen tarjotaan ravintola Puistossa molempina päivinä kello 18-21.00.
Illan menu
Rapu & Scampi
Hiillostettua jättirapua, verigreippi-jalapenoa ja seljakaviaaria, noria
Parsaa & Palsternakkaa
Sitruksinen parsakeitto, palsternakkahilloketta ja rapeaa palsternakkaa
Ankkaa & Omenaa
Suolattua ankanrintaa, kuningatar Cumberland, pikkelöityä Gala-omenaa ja paahdettua foccaciaa
Porsasta & Talvijuureksia
Ylikypsää ibericoporsaan poskea, hunajaisia talvijuureksia ja paistinliemikastiketta
Suklaata & Herukkaa
Tummasuklaamarkiisi, herukkageeliä ja hillottua aprikoosia
Hinta on 75 € / hlö ja viinipaketti 35 € / hlö.
VARAUKSET: https://s-varaukset.fi/online/reservation/fi/2602?defaultDate-2023-03-16
Tapahtumat > Ravintolat
Esteban Martin -viinintekijäillallinen ravintola Puistossa 16.3.-17.3.2023
to 16.3. - pe 17.3.Hintaluokka: Menu 75 € / Viinipaketti 35 €
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Puisto ravintola ja kahvila Koskipuisto Tampere Hotellit läheisyydessä |
Anette Mellin ravintola Puiston puikkoihin – Uusi ravintolanjohtaja uskoo yhdessä tekemiseen