Lähellä rautatieasemaa

C
C
Rautatienkatu 20, 33100 TAMPERE
010 6179 760
Avoinna ti-la 17-24, muina aikoina sopimuksesta

Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Tiedät, mistä C:n raaka-aineet tulevat läheltä ja pääosin luomuna. Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo.

KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044
ma-ti 18-(22), ke-to 17-(23), pe 16-(00), la 14-(00)

Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.

MYLLÄRIT
Åkerlundinkatu 4, 33100 TAMPERE
020 7739 444

1903 valmistuneessa myllyssä vuodenaikojen mukaan elävä ravintola Myllärit on yksi kaupungin klassikkoravintoloista. Tunnelmallinen ruokaravintola ja juhlapaikka Tampere-talon vieressä.

O’CONNELL’S IRISH PUB
Rautatienkatu 24, 33100 TAMPERE
010 328 6000

O’Connell’s on välitön ja aito irlantilaispubi, josta löytyy laaja valikoima hana- ja pullo-oluita sekä väkevämpiäkin herkkuja. Rennon irlantilaisen tunnelman ja musiikin lisäksi tässä baarissa vaalitaan irlantilaisia perinteitä.

TELAKKA
Tullikamarin aukio 3, 33100 TAMPERE
03 2250 723
Avoinna ma-ti 11-00, ke-to 11-01, pe 11-03, la 12-03, su 13-23, Keittiö ma-pe 11-21:45, la 12-21:45, su 13-19:45

Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

DINING 26 BY ARTO RASTAS
Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere
050 330 4100

Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
040 7311 004
aamiainen, lounas ja a la carte

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.