lauantai, 25 maaliskuun, 2023

MAINOS

GASTROPUB SOHO
Brittiläinen gastropub Soho on leppoisa olutravintola ja sporttipubi, jossa on alusta asti tarjottu myös ruokaa. Tiskin takana valmistuvat niin englantilaistyyliset pubiherkut kuin hampurilaisetkin. Vahvasti jalkapallon ympärillä elävässä Sohossa on viikonloppuisin dj:n soittamaa klubimusiikka sekä torstaisin tietovisa.
Erityisesti peli-iltoina ruuhkautuvassa Sohossa on reilusti aitoa Lontoolaispubin tuntua ja mittava olut- ja siiderivalikoima. Tunnettu ravintola on erityisesti hyvästä Britti bitterivalikoimastaan. Rauhallisimpina hetkinä Soho on mukava paikka rentoutumiseen ja vaikkapa lehtien lukemiseen.
Ruokapaikkana Soho on kasvattanut vuosi vuodelta suosiotaan. Täyslihamakkaraa, curry-ruokia ja tietysti tunnetuimpia perinteisen englantilaispubikeittiön herkkuja on saatavilla rennolla otteella ja asiakasystävälliseen hintaan.
Kikkeripöytä ja tarvittavat seurapelit löytyvät talon arsenaalista.

 

GASTROPUB SOHO ARTIKKELEISSA

MA 16.10. | Gastropub-päivä! Kaikki ruoka-annokset -50%

Tapahtuma mennyt Yksityisomisteisen Gastropub-perheen ravintolat viettävät maanantaina 16.10.2017 jo toisen kerran Gastropub-päivää, joka tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua Tampereen gastropubien monipuoliseen ruokatarjontaan ja gastropubien yhteisen panimon...

Gastropubit Tampere: Rentoa brittitunnelmaa Sohossa

Gastropub Sohossa Tampereen Kyttälässä syöminen on ylirentoa ja simppeliä. Paina pöytäsi numero mieleen ja tilaa ruokasi ja juomasi baaritiskillä. Annokset tuodaan pöytääsi, jonka ääressä Sohossa...
GASTROPUB SOHO
Otavalankatu 10, TAMPERE
03 212 2336
  • GASTROPUB SOHO
  • GASTROPUB SOHO