Perjantaina ravintola Winebridgen ja Timo Jokisen vieraaksi saapuu Aamulehden viininenä 2005-2006, viiniguru Petteri Harjula.
Hän maistattaa viittä eri vuosikertaa saman viinintuottajan herkuista ja samalla selvitellään, mikä saa eri vuosikertojen viinit maistumaan erilaisilta? Muita viinin ystävän kiehtovia kysymyksiä ovat, miten ikä vaikuttaa viinin makuun? Mikä määrittelee viinin kehityskaaren pituuden? Ja mistä tietää, että viini on optimissaan?
Maisteltavana on viisi peräkkäistä vuosikertaa 2011-2015 pienen katalonialaisen perhetuottajan Celler Tintoré Vimbodi i Pobletin ykkösviiniä Tinto Ré, jota tuotetaan vain noin 3 500 pulloa vuodessa.
Tapahtuma aloitetaan lasillisella erinomaista Cavaa. Perinteen mukaan ruokailemaan jäävät saavat Winebridgen pääruoista -20 %. Vielä mahtuu mukaan, nyt varaamaan paikkaa.
Tapahtuma > Elämykset & huvit
Winebridgessa maistellaan Celler Tintoré Vimbodi i Pobletin ykkösviiniä
pe 7.8.
18:00
Hintaluokka: 30€
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Winebridge
Hallituskatu 14-16
Tampere
Hotellit läheisyydessä