Viinintekijäillallinen Hella & Huoneessa

Kesäkuu aloitetaan Hella ja Huoneessa upeiden viinien merkeissä, kun keskiviikkona 1.6.  ravintola järjestää viinintekijäillallisen alsacelaisen huippuviinitalon, Domaine Paul Blanckin kanssa.

Paikan päälle tästä terroir-orientoituneesta viinitilasta, ja sen viineistä tulee kertomaan toinen tilan nykyisistä omistajista, Philippe Blanck. Mukana on myös viinien maahantuoja, Wine Connection Finlandin Markus Laukkanen.

Illan aikana nautitaan neljää eri viiniä, joille keittiö on suunnitellut menun yhdessä sommelier Humberto Pulido Garcés kanssa.

Menu ja viinit
Talon hapanjuurileipää, voita, ja karitsanmaksaa
Graavattua keltapyrstöpiikkimakrillia, kirjolohen mätiä, ja omenaa
Riesling Schlossberg Grand Cru 2017
Kampasimpukkaa, sitruunaverbenaa, ja fermentoitua parsaa
Riesling Furstentum Grand Cru 2018
Kotimaista naudan sisäfileetä, härkäpapua, varhaisperunaa ja kesätryffeliä
Pinot Noir ”F” 2016
Herkkujuustolan Tuhka-Heidiä ja Lapin hillaa
Gewürztraminer Furstentum Grand Cru 2015
Pieni makea kahvin kanssa
Menu 65 €
Viinit 55 €

Kuva: www.blanck.com

 

Tapahtumat > Ravintolat


Paul Blanck – viinintekijäillallinen Hella ja Huoneessa

 ke 1.6.
 18:00
 Hintaluokka: Menu 65 € / Viinit 55 € 
 Tapahtuma verkossa

Tapahtumapaikka