laulavat-sadepisarat-musiikkiteatteri2

Show & dinerin valikoimissa on 4 erilaista menua. Kuvan annos on menusta numero 1: Rosepippuri-häränsisäfileetä, Palatsi-perunaa, kasviksia ja moccakastiketta.Singing in the Rain on upea musikaaliklassikko, joka perustuu Singin’ in the Rain -elokuvaan vuodelta 1952. Laulavat Sadepisarat on yksi kaikkien aikojen suosituimmista musikaaleista. Tämän musikaalin myötä Musiikkiteatteri Palatsi juhlistaa  myös viisivuotista taivaltaaan. Ennen esitystä voi nauttia 5-vuotisjuhlamenun. Ennakkoon voi paljastaa sen verran, että musikaalin kohokohtiin kuuluu kohtaus, jossa tullaan näkemään tanssia ja laulua ”oikeassa sateessa”.

active=”false”]02.10. klo 19:30
14.11. klo 19:30
27.11. klo 14:00
27.11. klo 19:30
10.12. klo 19:30
10.01. klo 19:30
11.01. klo 14:00
11.01. klo 19:15
29.01. klo 19:30
31.01. klo 19:30
01.02. klo 14:00
01.02. klo 19:15

laulavat-sadepisarat-musiikkiteatteriSatu Silvo nähdään musikaalissa blondina komediennena aivan erityisessä uudenlaisessa roolissa ja hänellä on esityksessä käytössään Kaija Serpentiinin upean kauniit puvut.

Tommi Soidinmäen iso musikaalisankarin rooli on hänelle uusi merkittävä aluevaltaus, joka sisältää laulun lisäksi näyttelemistä ja tanssia. Musikaali jatkuu ainakin toukokuulle asti musiikkiteatterin ohjelmistossa.

Laulavat Sadepisarat on riemastuttava, koskettava ja henkeäsalpaava musikaali. Se on täynnä suuria tunteita, upeita lauluja, tanssikohtauksia ja pukuloistoa – musiikkiteatteria parhaimmillaan. Laulavat Sadepisarat -Musikaalissa eletään vuotta 1927. Äänielokuva tekee tuloaan Hollywoodiin ja uhkaa entisten tähtien asemaa. Don Lockwood (Tommi Soidinmäki) ja Lina Lamont (Satu Silvo) ovat Hollywoodin supertähtiä ja elokuvien lemmenpari. Oikeassa elämässä heidän rakkautensa ei kuitenkaan kukoista, sillä Lina on suuri oikutteleva diiva. Linan harmiksi Don iskee silmänsä näyttelijän urasta haaveilevaan Kathyyn (Laura Virtala).  Lina Lamont ei kaihda mitään keinoja säilyttääkseen tähteytensä Hollywoodissa.

laulavat-sadepisarat-musiikkiteatteri3Koreografiasta ja stepin harjoittamisesta vastaa huippusteppaaja Antti Niskanen. Antti nähdään myös yhtenä tanssijoista ja luvassa onkin huikeita numeroita! Entä miten steppi sujuu musikaalin tähdiltä Laura Virtalalta ja Tommi Soidinmäeltä? Esityksessä nähdään upea Satu Silvo komediallisessa Hollywood-diivan roolissa, näyttelijänä joka ei osaa puhua eikä laulaa!

 

PÄÄROOLEISSA:

Don Lockwood: Tommi Soidinmäki

Lina Lamont: Satu Silvo

Kathy Selden: Laura Virtala

Cosmo Brown: Miro Honkanen

Elokuvastudion johtaja: Ari Myllyselkä

Kuuluttaja: Ninni Martikainen

Tanssijat, steppaajat: Antti Niskanen, Tiina Lampinen, Ninni Martikainen

Pikkupoika/tanssija: Isabella Lairikko

MUU TYÖRYHMÄ:

Käsikirjoitus: Betty Comden ja Adolph Green

Sävellys: Nacio Herb Brown ja Arthur Freed

Ohjaus: Petri Lairikko

Koreografi: Mönziä Kurbanali

Steppikoreografi: Antti Niskanen

Kapellimestari: Heikki J.Heinonen

Puvut: Kaija Serpenttiini