MAINOS
Pirkanmaan Paahtimolla aletaan järjestää baristakursseja.
Nordic uudistaa ruokalistaansa lisäten annoksia kevään kuluessa. Maaliskuusta alkaen joka kuukausi valikoimaan ilmestyy uusi annos, joka myös jää listalle. Ensimmäisenä liitutaululistalle tiensä vinkaisee villisika, jota on hauduteltu Nordicin keittiön uunissa yön yli, vähintään 12 tunnin ajan.
Wistub Alsace tarjoaa maaliskuun ajan tiistaista torstaihin härkäannoksen erikoistarjoushintaan 17€
asta paahdettu kahvi tuoksuu ja maistuu hyvältä. Jopa jauhamattomina papuina rouskuteltuna. Tampereen Paahtimo on palvellut kahvinjanoisia jo nelisen vuotta. Paahtimomestari Kalle Deligeorgakis on varsinainen velho paahtopuuhissa, jotka ovat aivan oma herkkiä makuhermoja ja tarkkaavaisuutta vaativa taiteenlajinsa.
Vuodenajan sesonki näkyy tälläkin kertaa Masuunin ruuissa. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa kauden yhtä suurinta herkkua, blinejä, sekä kevyesti savustettua sellerikeittoa. Myös Pentti Ukkosen Kyyttövasikka tekee paluun Masuunin listalle.
Sen lisäksi, että Plevna järjestää yrityksille elämyksellisiä olutkursseja, avautuu maaliskuussa 2014 myös yksityishenkilöille mahdollisuus tutustua oluen saloihin ravintolan kaikille avoimilla olutkursseilla.
Pepperin pari viikkoa kestävät Burgerviikot tuovat lautasille muhkeat burgerit uudella twistillä. On sämpylöiden sisäänsä kätkemää iberico-possua, vuohenjuustoa, lammasta ja katkaraputartaria. Pitaleipäinen vaihtoehto jättipihveineenkin on, puhumattakaan K-18 pekoni-viskiburgerista.
Laskiaiseen on ammoisista ajoista kuulunut runsas ruokaherkuttelu ja ilonpito. Nimenomaan blinit ovat erottamaton osa venäläistä laskiaisherkuttelua. Näistä aidoista venäläisistä makupaloista pääsee nauttimaan Tsaarissa 24.02- 02.03 välisenä aikana.
Haluaisitko tietää enemmän viineistä sekä viinin ja ruoan yhdistämisestä? Wistub Alsace järjestää keskiviikkona 26.2.2014 viinienmaisteluillan. Silloin maistellaan yhdessä ravintolan viinimaahantuoja Viinitalo Dégusterin edustajan opastuksella Alsacen alueen upeita ja aromikkaita viinejä.
Tampere-talon ohjelmistossa on nyt huikea W.A. Mozartin Figaron häät, jonka kunniaksi Mylläreissä on laadittu juhlava Oopperamenu.
Viikinkiaiheiseen elämysruokailuun erikoistunut ja välittömästä palvelustaan tunnettu Viikinkiravintola Harald ylsi parhaana ravintolana Suomen Parhaat työpaikat 2014 -listalle tutkimuksen yleisessä sarjassa.
Keittiömestari Markus Rosenberg tarttui Henriksin keittiön ohjaksiin loppukesästä, ja ruoka alkoi heti muovautua miehen näköiseksi. Hieman pelkistetympää mutta huolella valmistettua ruokaa, paluuta perinteisiin makuihin ja tietynlaisen yksinkertaisuuden ylistystä.