MAINOS
Dabbalin riistamenu tuo syksyn villit ja muhevat maut lautasille erityisen runsaina. Teemaviikkojen menulla tulee temmeltämään niin hirvi kuin siivekäs...
Lapland Hotel Tampereen ravintolapäälliköksi on saatu todellinen hotelli- ja ravintola-alan konkari, jossa virtaa vieläpä ehta shamaaniveri. Antti Vielma onkin...
Hiihtolomaviikko ei ole Tampereella niitä kuumimpia ravintolasesonkeja. Tiiliholvin yllätystempaus kuitenkin täytti nopeasti ravintolan tilauskirjat hiihtolomaviikolla. 2 syö ja yksi maksaa 4 ruokalajin yllätysmenun.
140 vuotta vanha Veturitalli on löytänyt uuden loistonsa Tampereen uutena kokouspaikkana. Paja Kongressi on Torni Tampereen kylkeen valmistuneen kokous- ja kongressikeskuksen osuva nimi, joka perustuu sekä menneeseen, että tulevaan.
Sokos Hotels on tekemässä Suomen hotellibisneksen mittavinta konsepti- ja brändiuudistusta, jonka ensimmäinen vaihe on uuden Solo-konseptin lanseeraus. Solo on...
Tampereen tapahtumien keskipisteessä toimiva tapahtumahotelli Original Sokos Hotel Ilves palkittiin. Kansainvälisessä World Luxury Hotel Awards 2014 -kilpailussa hotelli voitti Suomen Luxury City Hotel -sarjan.
Kestävä matkailu vahvistuu Suomessa ja matkailijalle tarjolla olevat ekologiset majoitusvaihtoehdot lisääntyvät. Suomessa on nyt jo 30 kansainväliset Green Key...
Missä muualla kuin Lapland Hotels Arenan aitiotiloissa voit ensin järjestää kokouksen, tarjota sitten seurueellesi illallisen ja lopulta nauttia koko porukalla konsertista tai jääkiekkomatsista upein konsertti- tai jääkiekkopelinäkymin?
Kyläylähotelli - Ilves on tehnyt massiivisen remontin varsin hulppeaksi muuttuneella sauna- ja allasosastollaan. Tilat on päivitetty kauniisti ja modernisti.
Kyläylähotelli - Ilves on tehnyt massiivisen remontin varsin hulppeaksi muuttuneella sauna- ja allasosastollaan. Tilat on päivitetty kauniisti ja modernisti.
Tampere-talo on ensimmäisenä pohjoismaisena kongressikeskuksena saanut hyväksynnän uuden, tiukentuneen kriteeristön mukaiselle Joutsenmerkille. Ensimmäisen kerran Tampere-talolle myönnettiin Joutsenmerkki jo vuonna...
Dabbalin keittiötiimi on käynyt kiinni parsaan ja laatinut kolmen ruokalajin parsamenun, jolla maistuvat parsan lisäksi myös koivu, kuusi –...