Hotelli Torni Tampere
Tampereen näyttävin hotelli iltavalaistuksessa. Sokos Hotel Torni Tampere palkittiin hyvästä rakentamisesta. Jaosto perusteli valintaa toteamalla hotellin olevan kaupunkikuvan kannalta yksi Tampereen merkittävimmistä rakennuksista kautta koko kaupungin historian. Kuva Lifestyle Media Oy

Hotelli Torni Tampere YölläPikkujoulut ja kokoukset Tornissa

140 vuotta vanha Veturitalli on löytänyt uuden loistonsa Tampereen uutena kokouspaikkana.  Paja Kongressi on Torni Tampereen kylkeen valmistuneen kokous- ja kongressikeskuksen osuva nimi, joka perustuu sekä menneeseen, että tulevaan.

hotetelli-torni-tampere-kokoustila

Kokoustila Torni Tampere– Paja nimi syntyi juuri tilojen menneen ajan käyttötarkoituksesta. Veturitallissa on huollettu vetureita, jotka aikanaan vetivät tamperelaista osaamista rautateitä pitkin maailmalle, sanoo hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

– Lisäksi Paja kuvastaa hyvin tilaa, jossa syntyy joka päivä asiakkaiden ja henkilökunnan toimesta jotakin uutta, jatkaa Kankaanpää.

kokoukset-hotelli-torni-tamperePajan tilat on suunniteltu helposti muokattaviksi – ne joustavat yli 1000 hengen cocktail-tilaisuudesta pieniin kokouksiin. Aikaisemmin talliin päästeltiin vetureilla. Isoon tilaan voi vieläkin ajaa sisään vaikka autolla. Vanhan veturitallin henki on puhallettu eloon kokoustiloissa, joista osa on nimetty Tampereella valmistettujen veturien mukaan. Tilojen seinillä olevista kuvista ja tarinoista voi tutustua muun muassa legendaaristen Ukko-Pekan ja Riston vaiheisiin.

kongressi-hotelli-tampere-torni

Pikkujoulut Pajassa

Hotelli avautuu parahiksi juuri joulun juhlakauden alkuun. Pajan joulukauden myynti on käynnistynyt vilkkaasti.

– Uudet ja erityislaatuiset puitteet ovat olleet kysyttyjä, mutta tilaakin vielä löytyy, kun toimii nopeasti, sanoo Paja Kongressin päällikkö Kaj Melander.

– Pajan menuissa inspiraationa on ollut tamperelaisuus ja pirkanmaalaisuus. Myös joulun ajan menuissa on esillä pirkanmaalaisia tuottajia, ja perinteisiä hämäläisiä herkkuja on toteutettu modernilla twistillä, kertoo keittiöpäällikkö Mikko Kautto , ja nostaa omaksi suosikikseen perinteisen hämäläisen pitopöydän tämän päivän tyyliin toteutettuna.

veturitallit
Risto-veturi (eri veturi kuin kuvassa) on sijoitettu Tampere-Helsinki moottoritien äärellä sijaitsevan ABC Toijalan pihaan. Tämä veturi on kuvattu Toijalan rautatiemuseon ratavarikolla, jossa on hieman saman tyyppinen veturitalli kuin Tampereellakin. Kuva Lifestyle Media Oy.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere on kohtaamispaikka, jossa voit kokea ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavalla tamperelaisuuden juuret ja ytimen. Kaupungin vaiherikas historia ja kulttuuriperintö tulevat eläväksi hotellin tiloissa ja palveluissa. Tamperelaisuutta on myös hotellin välittävä, rento ja yksilöllinen tapa kohdata asiakkaat. Erityislaatuiset ja osin täysin uuden tyyppiset tilat rohkaisevat inspiroitumaan, haaveilemaan, uskaltamaan ja kohtaamaan uusia asioita ja ihmisiä. Hotelli tarjoaa sivun jokaisen omalle tarinalle, joista muodostuu elävä ja uusiutuva kertomus Tampereesta.

Lue lisää kokouspaikan omilta kotisivuilta:

www.sokoshotels.fi

Lue arvosteluja hotellista:

www.booking.com