Tampere GIN on valittu 10.1.2019 kansainvälisessä World Gin Awards 2019 -kilpailussa oman kategoriansa parhaaksi giniksi Suomesta. Kisakoitos on heinäkuussa 2018 julkaistulle ginille aivan ensimmäinen ja se jatkuu komeasti 21.2. Lontoossa järjestettävään loppukilpailuun, jossa valitaan World’s Best Gin 2019.

Tampere GIN on julkaistu heinäkuussa 2018 ja kilpailu on ensimmäinen, johon Tampere Brewing & Distilling Co on väkevillä tuotteillaan osallistunut. Olut- ja tislaajamestari Mika Pirinen pitää voittoa merkittävänä, ja uskoo ginin jatkossa löytyvän tiensä kuluttajille, ravintoloihin ja Alkon myymälöihin entistä laajemmin sekä avaavan viennin Skandinaviaan ja Keski-Eurooppaan.

Tampere GIN on yli kahden vuoden kehittämisen tulos ja siinä on 15 eri yrttiä, maustetta ja hedelmää. Makumaiseman innoittajina toimivat kaupungin syke ja ulkosaariston karu kauneus. Ginisssä maistuvat neljä vuodenaikaa: keväisten yrttien tuoreus, auringon kypsyttämät hedelmät, syksyn mehevät marjat ja joulun lämpimät mausteet. Maakohtainen kategoriavoitto tuli Contemporary Style Gin -sarjassa.

Tampere Brewing & Distilling Co on perustettu joulukuussa 2017 ja sen ensimmäinen olut, American Lager, julkaistiin 1.6.2018. Tällä oluella saavutettiin syksyllä voitto Pirkanmaan Paras Olut 2018 -kilpailun Arkituoliolut-sarjassa.

World’s Best Gin 2019 -loppukilpailuun sarjansa parhaana suoriutui myös toinen suomalainen gin, Kyrö Distillery Companyn ruisgini Koskue.