Kievari Kahdet Kasvot on oiva pakettia hauskanpitoa, Tampereen historiaa ja olutosaamista arvostavan juhlapaikka Tampereen entisen pääkadun, Kauppakadun varrella. Kievarilla on myös valmiita menukokonaisuuksia sisältävä tilaisuusmenu.

Historian havinasta ja Tuulensuun kaupunginosan rakennustaiteesta kiinnostunutta kiehtoo Kahdet Kasvot -kievarin kiinteistö itsessään. Se on yksi tamperelaisen rakennushistorian hienoimmista ja vanhimmista. Yksi kansallisromanttisen tyylisuunnan mukaan rakennetun talon suunnittelijoista on nimittäin Eliel Saarinen.

Kellariin laskeudutaan kierreportaita pitkin ja tiloiltaan se soveltuu jopa 30 henkilön juhlaseurueille. Punatiilinen juhlatila toimii säännöllisesti stand up -kellarina, joten tilaan on luentevaa järjestää ohjelmaksi stand up -esitys asiakkaan niin halutessaan.

Olutravintolassa kun ollaan, avautuu myös mahdollisuus oluiden tai viskien maistelutilaisuuteen.

Tila on normaalisti pubin asiakkaiden käytössä, ja luonteensa vuoksi se on kuin luotu vapaamuotoisten synttäreiden, illanistujaisten, polttareiden tai vaikkapa pikkujoulujen juhlapaikaksi. Kahdet Kasvot voisi olla myös hyvä valinta saunailtapaikaksi ilman saunaa, sillä kellarissa on mahdollisuus seurata useita maksukanavia.

Jos kellari on juhlaseurueelle turhan iso, ravintolan katutasosta löytyy intiimi 12 hengen pyöreäseinäinen Valhalla-kabinetti.

Stand up -kuva: Perttu Torvinen