Los Pollosin keittiömestari vierailut saavat jatkoa sunnuntaina 2.4.2017, kun keittiöön saapuu argentiinalainen keittiömestari Silvia Castaño.
Silvian on tehnyt pitkän keittiöuran ympäri maailman, toimien keittiöissä pienistä fine dining- ravintoloista suuriin luxus-hotelleihin. Tampereella hän on ollut avaamassa mm. Pikkubistro Kattilaa ja uudistettua Näsilinnaa.
Menu Silvia Castaño
IBERICO-PORSAAN PLUMA & CHIMICHURRI
– 100% aidon iberico-porsaan ”pluma” tarjotaan mediumina chimichurrin ja fenkoli-punajuurisalaatin kera.
***
”COSCIA DI POLLO ALLE HERBE” -kanaa Silvian isoäidin tapaan– Maalaiskananpojan koipireisi täytettynä ilmakuivatulla kinkulla, pinjansiemenillä ja tuoreilla yrteillä sekä haudutettuna luumuilla ja päärynällä maustetussa punaviinissä. Lisäksi valkosipuli-purjo-perunapyree.
***
SUKLAAMARKIISIA
Tuile-keksiä & appelsiini-karamellikastikettaMenu 28€/hlö
Tarjolla laadukkaita viinejä myös laseittain.
Pöytävaraukset toni@pollos.fi tai pirauttamalla 0400 320 328.
Olemme siis avoinna tapahtumapäivänä 13-18
Tapahtuma
Los Pollosin sunnuntaivieraat: keittiömestari Silvia Castaño
Päivä: su 02.04.2017
Aika: 13:00 – 18:00
Hintaluokka: 28€/hlö
Tapahtuman kotisivut: http://pollos.fi/
Tapahtumapaikka
Los Pollos
Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli