Los Pollosin keittiömestari vierailut saavat jatkoa sunnuntaina 2.4.2017, kun keittiöön saapuu argentiinalainen keittiömestari Silvia Castaño.

Silvian on tehnyt pitkän keittiöuran ympäri maailman, toimien keittiöissä pienistä fine dining- ravintoloista suuriin luxus-hotelleihin. Tampereella hän on ollut avaamassa mm. Pikkubistro Kattilaa ja uudistettua Näsilinnaa.

Menu Silvia Castaño

IBERICO-PORSAAN PLUMA & CHIMICHURRI

– 100% aidon iberico-porsaan ”pluma” tarjotaan mediumina chimichurrin ja fenkoli-punajuurisalaatin kera.
***
”COSCIA DI POLLO ALLE HERBE” -kanaa Silvian isoäidin tapaan

– Maalaiskananpojan koipireisi täytettynä ilmakuivatulla kinkulla, pinjansiemenillä ja tuoreilla yrteillä sekä haudutettuna luumuilla ja päärynällä maustetussa punaviinissä. Lisäksi valkosipuli-purjo-perunapyree.
***
SUKLAAMARKIISIA
Tuile-keksiä & appelsiini-karamellikastiketta

Menu 28€/hlö

Tarjolla laadukkaita viinejä myös laseittain.

Pöytävaraukset toni@pollos.fi tai pirauttamalla 0400 320 328.
Olemme siis avoinna tapahtumapäivänä 13-18

 

Tapahtuma


Los Pollosin sunnuntaivieraat: keittiömestari Silvia Castaño

Päivä: su 02.04.2017
Aika: 13:00 – 18:00
Hintaluokka: 28€/hlö
Tapahtuman kotisivut: http://pollos.fi/

Tapahtumapaikka


Los Pollos
Hatanpään valtatie 1
Tampere
Koskikeskuksen Otavalan tunneli