Vallilan Tango

  Vallilan Tango
  su 5.12.
  19:00
  Juttutupa | Säästöpankinranta 6, Helsinki | iCal

  Tanssiorkesteri Vallilan Tango on vanhaa Suomi-iskelmää soittava yhtye  Helsingin Vallilasta. Perinteiset lavatanssityylit kattava ohjelmisto koostuu suomalaisen iskelmän kultakauden, 1930–50-lukujen, tutuista ja harvemmin kuulluista tanssi-iskelmistä. Yhtyeen laulusolisti on alkuaan hollantilainen Hans Wessels.

  Syyskauden ensimmäisen Juttutupa-sunnuntain suoritamme vahvasti ”tango edellä” – tangopitoisen ohjelmiston lisäksi saamme kuulla illan aikana erikoisvieraamme, kirjailija Timo Kalevi Forssin ajatuksia hiljattain julkaistusta teoksestaan Tähdet meren yllä – suomalaisen tangon tarina. Erikoiserä kirjoja hankittavissa konsertin yhteydessä!

  Vallilan Tangon vanhantyylinen kokoonpano – viulu, klarinetti, saksofoni, trumpetti, haitari, kitara, kontrabasso ja rummut – herättää henkiin noiden aikojen rahisevat savikiekot. Ripauksen eksotismia tuo yhtyeen laulaja, hollantilainen Hans Wessels, joka jätti kotimaansa ja päätyi Suomeen laulamaan melankolisia tangoja.

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  Hans Wessels, Antti Alavuotunki, Sakari Hyrkkö, Arto Chydenius, Topi Karvonen, Mari Koppinen, Miia Reko.


  Tapahtuma


  Vallilan Tango
  Päivä: su 5.12.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: vapaa pääsy

  http://juttutupa.com
  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Juttutupa
  Juttutupa
  Säästöpankinranta 6
  Helsinki

  Säästöpankinranta 6
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kallio


  Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita ja sen juuret ulottuvat aina vuoteen 1884 asti. Rytmihäiriöklubistaan tunnettu ravintola on raikkaan kansanomainen. Juurevaa musiikkia soitetaan laidasta laitaan ja yleisöksi mahtuvat sulassa sovussa niin tavalliset helsinkiläiset kaduntallaajat, taidealan työläiset kuin elämän kiiltävään puoleen mieltyneet kaupunkilaiset.

  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Hilland mondays -livecountryklubi - ma 31.1. - 19:00
  LISÄÄ