Pankkiryöstöfarssi Keikkaa pukkaa

  Pankkiryöstöfarssi Keikkaa pukkaa
  la 3.10.
  14:00
  Aleksanterin teatteri | Bulevardi 23-27, Helsinki | iCal

  Komiikkaa ihmiset nyt tarvitsevat ja syksyllä Aleksanterin teatterin lavalla nähdäänkin pankkiryöstöfarssi Keikkaa pukkaa kolmesta miehestä, jotka tarttuvat tilaisuuteen –  ja tilaisuus tekee varkaan!

  Reijo on potkut saanut pankkivirkailija, jolla on ilmiömäinen taito myötäelää synnyttämäisillään olevan vaimonsa supistuksia ja mielialoja. Keijo on työtön näyttelijä, jonka uran tähtihetki oli näytellä ruumista tv-sarjassa, joka ei koskaan valmistunut. Teijo on vain Teijo, jonka ÄO ylittää juuri ja juuri Keskustapuolueen kannatusluvut. Nämä kolme toisilleen tuntematonta herraa törmäävät eräänä päivänä toisiinsa ja päätyvät yrittämään Reijon pankkikonttorin ryöstöä.

  MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

  Esitystä tähdittävät Mikko Töyssy, Jani Karvinen sekä Hannes Suominen. Tämä “poikajoukko” kun panee tuulemaan, on luvassa hetkiä, joista ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu. Eikä nauruntyrskettä!

  Yrityksen ja onnistuneen toteutuksen väliin mahtuu kuitenkin hullunkurisia kommelluksia ja yllättäviä käänteitä. Sympaattiset “rosvot” kaivavat itselleen yhä syvempää kuoppaa, vaikka tarkoitus oli ratkaista kaikki ongelmat kertaheitolla. Oman mausteensa soppaan tuo myös miesten viehtymys naapurin kiinalaisen ravintolan herkullisiin kevätrulliin.

  Ohjaus ja käsikirjoitus: Petja Lähde

  Rooleissa: Mikko Töyssy, Hannes Suominen ja Jani Karvinen


  Tapahtuma


  Pankkiryöstöfarssi Keikkaa pukkaa
  Päivä: la 3.10.
  Aika: 14:00
  Hintaluokka: 39/36 Ticketmaster.fi


  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Aleksanterin teatteri
  Aleksanterin teatteri
  Bulevardi 23-27
  Helsinki

  Bulevardi 23-27
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Punavuori


  LIPUT ALEKSANTERIN TEATTERIN ESITYKSIIN

  TAPAHTUMAPAIKAN SEURAAVA TAPAHTUMA

  Menopaussi-musikaali – Menopause The Musical - ke 2.2. - 19:00
  LISÄÄ