Lau Nau & Seitsemäs taivas (levynjulkkarit) + Stinako

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  la 23.9. Aika: 20:00
  G Livelab Helsinki | Yrjönkatu 3, Helsinki | iCal

  Lau Nau juhlistaa G Livelabissa kymmenennen albuminsa lanseerausta, mukanaan bändinsä Seitsemäs taivas, jossa soittavat Topias Tiheäsalo ja Hermanni Yli-Tepsa sekä levyllä mukana olleita erikoisvieraita. Aphrilis-nimisen levyn ennakkotilaus avautuu ja ensimmäinen single julkaistaan keikkapäivänä.

  Lau Nau eli Laura Naukkarinen tunnetaan yhtenä Suomen profiloituneimmista kokeellisen musiikin tekijöistä. Hän kulkee seikkailullisen elektroakustisen musiikin ja lauluntekijyyden rajoilla, tekee elokuvamusiikkia ja monikanavaisia ääni-installaatioita. Lau Naun musiikissa modulaarisyntetisaattori, kelanauhurit ja kenttänauhoitukset soivat yhdessä lauluäänen ja akustisten soitinten kanssa.

  Lau Nau on keikkaillut mm. Tokion Super Deluxessa, San Franciscon the Labissa ja Castro Theatressa, New Yorkin Knitting Factoryllä sekä Pariisin Palais de Tokyossa ja hänen levyjään on julkaistu Euroopan lisäksi myös Yhdysvalloissa ja Japanissa. Laura on voittanut Femmagaalan pääpalkinnon ja Taiteen valtionpalkinnon Huoneiden Kirja-työryhmän kanssa sekä ollut mm. Teosto-, Emma-, Jussi-ehdokkaana.

  Stina Koistisen alias Stinakon ainutlaatuisessa indiepopissa on samanaikaisesti läsnä vastakkaisia elementtejä: riemua ja melankoliaa, kaipuuta ja päättäväisyyttä, voimaa ja herkkyyttä. Neoklassinen instrumentaatio antaa Stinakon moniulotteisille kappaleille ja laululle tilaa kukoistaa, samalla laulaja-lauluntekijyyden olotilaa laajentaen.


  Tapahtumat > Keikat


  Lau Nau & Seitsemäs taivas (levynjulkkarit) + Stinako
  la 23.9.
  20:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka

  G Livelab Helsinki G Livelab Helsinki
  Yrjönkatu 3
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Kaartinkaupunki

  G Livelab Helsinki keikat

  G Livelab Helsinki keikat: Matana Roberts Helsingissä elokuussa

  Muusikkojen liiton omistuksessa oleva G Livelab on musiikkiklubi, joka keskittyy laadukkaan musiikkielämyksen tarjoamiseen ja mielenkiintoisten artistien esittelemiseen. Helsingissä niin G Livelabin äänentoistoa, kokonaisvaltaista musiikkikokemusta kuin esiintyjäskaalaakin on kehuttu vuolaasti.

  Huippuluokan äänentoisto ja viihtyisää ilmapiiriä luova moderni design tarjoavat mainiot olosuhteet kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikoille.

  Ei myöskään sovi unohtaa pieteetillä kuratoitua käsityöläisoluiden valikoimaa eikä upeita cocktaileja ja mocktaileja.

  Katso myös G Livelab Tampere

  Hotelli lähellä G Livelab Helsinkiä

  Hotelli Marski by Sandic on palkittu, elämää sykkivä kaupunkihotelli suomalaisella twistillä Helsingin keskustan sydämessä. Marskin sijainti on optimaalinen erityisesti Junalla ja linja-autolla kulkeville lähilomailijoille.

  Lue lisää: scandichotels.fi

  G Livelab Helsinki KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan


 • Lisää samanlaisia tapahtumia:
  KEIKAT HELSINKIKEIKAT TAMPERE | KEIKAT OULU
  Suunnitteletko kulttuurilomaa? Keikat ja klubit Suomen parhaissa livemusiikkikaupungeissa.