Kun pöly laskeutuu

[TAPAHTUMA MENNYT]
  TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

Kun pöly laskeutuu
pe 18.3. 19:00
Kapsäkki | Hämeentie 68, Helsinki | iCal

Kun pöly laskeutuu on Tiina Brännaren ja Eppu Nuotion kirjoittama tiheätunnelmainen jännitysnäytelmä, joka saa kantaesityksensä Musiikkiteatteri Kapsäkissä keväällä 2022.

Näytelmän musiikin on säveltänyt Jukka Nykänen ja pääosissa nähdään Anu Sinisalo ja Jutta Järvinen.

On kaksi naista ja asunto, jota siivotaan. On pianomusiikkia, joka kietoutuu tarinan käänteisiin kuin käärme.
Jenni on Tuulan uusi siivooja. He tapaavat kerran kuussa, kun Jenni tulee siivoamaan Tuulan kotia ja pian käy selväksi, ettei mikään ole sitä miltä aluksi näytti.

Käsikirjoitus: Eppu Nuotio ja Tiina Brännare
Ohjaus: Tiina  Brännare
Sävellys: Jukka Nykänen

Näyttelijät: Anu Sinisalo ja Jutta Järvinen
Pianisti: Joel Papinoja
Visualisointi: Riitta Röpelinen
Apulaisohjaaja: Eppu Nuotio
Äänisuunnittelu: Max Marshall
Valosuunnittelu: Erno Seppälä
Kuva: Laura Reunanen


Tapahtuma


Kun pöly laskeutuu [TAPAHTUMA MENNYT]
Päivä: pe 18.3.
Aika: 19:00
Hintaluokka: 38€/32€
Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


Tapahtumapaikka


Kapsäkki
Kapsäkki
Hämeentie 68
Helsinki

Hämeentie 68
Helsinki

Hotellit läheisyydessä Kallio


Musiikkiteatteri Kapsäkki on Helsingin Vallilassa sijaitseva kulttuurikeskus, jonka ohjelmisto koostuu kaiken ikäisille katsojille suunnatuista musiikkinäytelmistä, konserteista ja klubeista.

Paikka on aiemmin tunnettu myös elokuvateatterina. Rakennuksen historia luo yhteyden 1950-luvun suomalaisen designin kulta-aikaan, jota on kunnioitettu myös sisustuksessa. Ravintola isoine erkkeri-ikkunoineen elävöittää Vallilan katukuvaa.

Samassa talossa toimiva Kapsäkki on taiteilijoiden muodostama osuuskunta, joka on palkittu aiemmin mm. Onnimanni -palkinnolla (2002), Yle:n Vuoden musiikkiteko palkinnolla (2004), Kordelinin palkinnolla (2010) ja Helsingin kulttuurilautakunnan kunniamaininnalla (2009).

Kapsäkin jäsenistö koostuu musiikki- ja teatterialan ammattilaisista. Jäseniä osuuskunnassa on 35, mutta palkkalistoilla on vuosittain n. 150 taidealojen freelanceria, seitsemän kuukausipalkkaisen työntekijän lisäksi. Kapsäkki onkin merkittävä työllistäjä taidealalla. Kapsäkin jäseniä ovat mm. Pianisti Iiro Rantala, oopperalaulaja Juha Kotilainen sekä näyttelijät Paavo Kerosuo ja Maria Ylipää. Teatterinjohtajana toimii laulaja Reetta Ristimäki.

Vuonna 2000 perustettu Kapsäkki Osuuskunta perustettiin tarpeesta luoda omintakeista laadukasta suomalaista musiikkiteatteria yhdistämällä tasapainoisesti musiikin ja teatterin freelance-ammattilaisten voimat. Kapsäkin tuotannon kulmakivi ovat kotimaiset kantaesitykset, joista suuri osa on suunnattu lapsille ja koko perheelle. Kapsäkki tunnetaan ennen kaikkea musiikkiteatterin uudistajana ja edelläkävijänä. Kapsäkki on toiminut Helsingin Vallilassa omissa ravintolanäyttämön ja teatteritilan käsittävissä tiloissaan syksystä 2009 lähtien. Kiertuetoiminnan jatkuminen mahdollistaa näyttämöteosten sekä konserttiohjelmien levittämisen kautta maan.

Metrolla tapahtumaan
Kapsäkkin on 250 metriä Sörnäisten metroasemalta koiliseen. Katso raitiovaunujen ja bussien reitit ja kaikki aikataulut: www.hsl.fi

 

Kapsäkki KOHOKOHTIA

Teatteri ja tanssi

pe 18.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
la 19.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki
to 24.11.19:00 Neljä pientä annostaKapsäkki

Teatteritapahtumat: tanssitaide ja teatteriohjelmisto


RSS