com-passion

  myötätuntoinen tragikomedia

  com-passion -esitykset:3.2.2023 — 4.5.2023 Teatteri Jurkassa. Kuvassa: Pihla Viitala ja Juuso Timonen. Kuva: Marko Mäkinen
  com-passion -esitykset:3.2.2023 — 4.5.2023 Teatteri Jurkassa. Kuvassa: Pihla Viitala ja Juuso Timonen. Kuva: Marko Mäkinen

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  ti 11.4. Aika: 19:00
  Teatteri Jurkka | Vironkatu 7, Helsinki, 00500 | iCal

  com-passion -esitykset 3.2.-4.5.2023 Teatteri Jurkassa tuovat lavalle Pihla Viitalan ja Juuso Timosen. Aina Bergrothin uutuusnäytelmä sukeltaa tunteiden syviin vesiin mustan huumorin keinoin.

  Mitä tapahtuu, kun helsinkiläispariskunta varustautuu Venäjän hyökkäykseen ja talvisodan henki tunkeutuu kotisohvalle? Tai kun työkaverin kaunis anteeksipyyntö kääntyy solvausryöpyksi? Voiko kummittelemaan ilmestyvä äiti lohduttaa poikaansa? Tai tinder-ihastus poiketa seksille sovitusta koreografiasta?

  Episodinäytelmä koostuu kahdeksasta tarinasta, jotka ammentavat parisuhteesta ja työelämästä. Keskiössä ovat tunteet. Niiden vietäviksi asettuvat näyttelijät Pihla Viitala ja Juuso Timonen. Heidät nähdään useissa eri rooleissa, joissa intohimot ryöstäytyvät hallinnasta ja itsekontrolli pettää.

  Kohtausten lähtökohtana ovat arkiset tilanteet, joita tunne alkaa hallita. Com-passion tutkii, miten viha, inho, rakkaus ja häpeä ilmenevät. Miten pelko, toivo tai halu saavat meidät käyttäytymään.

  Kantaesitys 4.2.2023 klo 19


  Tapahtumat > Teatteri ja tanssi


  com-passion
  ti 11.4.
  19:00
  Hintaluokka:
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka

  Teatteri Jurkka Teatteri Jurkka
  Vironkatu 7
  Helsinki
  00500

  Hotellit läheisyydessä Kluuvi

  Suomen pienimpiin kuuluva ammattiteatteri toimii Helsingin Kruununhaassa. Sympaattisen pieneksi ja intiimiksi teatteriksi kuivailtu Teatteri Jurkka on perustettu jo vuonna 1953. Jurkassa on vuosittain yli sata näytöstä, ja ne ovat usein loppuunmyytyjä.

  Hyviä ravintoloita lähellä Teatteri Jurkkaa

  Ravintola Kuurna. Huippuravintola lähellä Teatteri Jurkkaa
  Ravintola Kuurna. Huippuravintola lähellä Teatteri Jurkkaa

  Kruununhaka on yksi Helsingin mielenkiintoisimmista ravintolakaupunginosista, jonka tarjonta perustuu paljon myös alueen omiin, paljon ravintolapalveluja käyttäviin asukkaisiin.

  Teatteri Jurkan läheisyydestä löytyy useita klassikkoravintoloita, kuten Zinnkeller, Kuurna, Rodolfo ja Ravintola Kolme Kruunua.

  Näistä Kuurna on suositeltava, tunnelmallinen ravintola illallistamiseen. Kuurnassa voi nauttia lyhyemmän, kahden ruokalajin menun ennen esitystä. Ravintola kuuluu Suomen 50 parasta ravintolaa -listauksen kärkipään ravintoloihin.

  Haetko jotain muuta? Katso myös nämä:

  Ravintola Sunn / Pöytävaraus: Quandoo.fi

  Sake Bar & Izakaya / Pöytävaraus: Quandoo.fi

  Teatteri Jurkka KOHOKOHTIA

  ke 31.1.19:00 Isobroidi/PikkubroidiTeatteri Jurkka
  1 2  Lisää samanlaisia tapahtumia:
  TEATTERIT TAMPERE | TEATTERIT HELSINKI | TEATTERIT OULU | TEATTERIT HÄMEENLINNA
  Suomen teatterikaupungit ja niiden teatteriesitykset