Cirkus Cirkör Bloom

  Cirkus Cirkör Bloom
  ke 22.1.
  19:00
  Aleksanterin teatteri | Bulevardi 23-27, Helsinki | iCal

  Cirkus Cirkörin uusi esitys Bloom kutsuu kukkaloiston, klassisen musiikin ja sirkuksen täyttämään maailmaan. Kokoonpano koostuu viidestä kansainvälisestä monilahjakkuudesta, jotka haluavat muuttaa maailmaa ilon, pelon ja riskinoton kautta.

  Aleksanterin teatterin lavalla nähdään Ben Collis, Elisabeth Künkele, Felix Greif, Philomène Perrenoud & Sofia Mendez, valosuunnittelu: Carlos Ferrer, ohjaus, konsepti, lavastus ja äänisuunnittelu: Julien Auger, ohjaus, konsepti, lavastus ja puvustus: Sade Kamppila

  Arki on ajoittain uhkakuvien ja stressin täyttämää. Liikaa ei saisi erottua, ja pelkkä yritys olla erilainen nähdään ensimmäisenä askeleena kohti epäonnistumista.

  Bloomin taiteilijat syleilevät arkipäivän vaatimuksia ja pelkoja. Luovuus ja sirkustemput riisuvat negatiiviset tuntemukset ja pelot aseistaan muuttaen ne riskien runoudeksi.

  Ilmojen läpi liitävät, trapetseissa ja köysissä kieppuvat, toisiaan nostavat ja hampaistaan roikkuvat taitelijat ruumiillistavat sirkuksen sielun: Normeihin ei ole mukauduttava ja erilaisuus on ennemminkin rikkautta.


  Tapahtuma


  Cirkus Cirkör Bloom
  Päivä: ke 22.1.
  Aika: 19:00
  Hintaluokka: 27,50 - 43 € Ticketmaster.fi

  Tapahtuman kotisivut: Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Aleksanterin teatteri
  Aleksanterin teatteri
  Bulevardi 23-27
  Helsinki

  Bulevardi 23-27
  Helsinki

  Hotellit läheisyydessä Punavuori


  LIPUT ALEKSANTERIN TEATTERIN ESITYKSIIN

  KOHOKOHTIA

 • Tapahtumia ei ole ilmoitettu tähän tapahtumapaikkaan