MAINOS
Koti TEEMANA Royalravintolat

TEEMANA: Royalravintolat

Savoyn syksyn viiniteema johdattaa ravintolavieraat Ranskan arvostetuimmalle viinialueelle Burgundiin. Sommelierien ja keittiömestareiden kanssa rakennettuun menuun on haettu ideoita rustiikista itäranskalaisesta maalaiskeittiöstä.
Pihvipaikkana tunnettu Ravintola Kellarikrouvi ottaa härkää sarvista: rotukarjaviikkojen tähtiä ovat erityyppiset nautarodut.
Sydäntalvi on parasta fondue-aikaa. Neljä erilaista fondueta perinteisestä ranskalaisesta Mont d’Or juustosta moderniin lohi&scampi -vaihtoehtoon on tarjolla Kellarikrouvissa 7.1. - 28.2.2014
Kellarikrouvi on hyvä pihvipaikka, mutta syksyllä ravintolaan kannattaa mennä herkuttelemaan myös sinisimpukoilla.
Helsingin sydämessä sijaitseva Savoy on ylläpitänyt suomalaisen gastronomian tasoa jo vuodesta 1937. Perinteitä kunnioittava ja aikaansa seuraava ravintola ottaa...