Koti TEEMANA Kesäravintolat

TEEMANA: Kesäravintolat

Solo Sokos Hotel Tornin kesäpiha on avoinna koko kesän ja ruokalista tarjoaa kesän raikkaita makuja.
Merellinen Helsinki avautuu uudella tavalla Siltasaaren rantaan Eläintarhanlahdelle ponttoonien päälle avatussa kelluvassa ravintolassa. Kupari hohtaa uutuuttaan ja kevätaurinko loistaa kirkkaana peilaten ravintolan massiivisia lasipintoja. Kesällä...
Meripaviljongin à la carte -ruokalista kutsuu erityisesti kalan ja äyriäisten ystävät herkuttelemaan. Modernista ja valoisasta Meripaviljongista avautuu ainutlaatuiset vuodenaikojen mukaan vaihtuvat panoraamanäkymät Eläintarhanlahdelle.
Ravut saapuivat jälleen Helsingin ravintoloiden pöytiin. Royal Ravintoloiden rapukesä on tänä vuonna entistäkin vahvempi, kun Ravintola Särkänlinna ja HSS Boathouse täydentävät monipuolista ravintolatarjontaa. Rapuja syödään nyt rennoissa ja mutkattomissa tunnelmissa, mutta myös klassisten rapujuhlien arvostajille on omat vaihtoehtonsa.
Bryggeri Helsingin kesäterassilla soi heinäkuussa tasokkaiden trubaduurien ja duojen valloittaessa lavan Helsingin vanhassakaupungissa.
Bryggeri Helsingin keittiömestari Ali Suviala on loihtinut Tall Ships´ Races -kilpailutapahtumaviikon ajaksi merihenkisen Sails Ahoy! -menun.