MAINOS
Bocuse d’Or eli kisa kokkien maailmanmestaruudesta käytiin Ranskan Lyonissa 27.-28.1. ja palkinnot jaettiin viimeisen kisapäivän iltana. Norja kaappasi kullan, Yhdysvallat tuli toiseksi, Ruotsi kolmanneksi. Suomi teki kaikkien aikojen kovimman suorituksensa ja sijoittui neljänneksi.
Kulttuuri ja hyvä ruoka nivoutuvat taas askeleen enemmän yhteen. Töölön kulttuurikeidas Korjaamon Baari & Keittiö sai uudet tekijät. Uudistus...
Olut- ja ruokaravintola Viisi Penniä avaa ovensa remontin jälkeen. Viisi Penniä kuuluu Helsingin perinteisten krouvien eliittiin. Ravintola avasi ovensa Töölön tullin kupeessa vuonna 1956. Niinpä se onkin yksi kauimmin samalla nimellä ja samassa paikassa toimineista olutravintoloista koko maassa.
Alkuvuosi tuo tullessaan liekkien loimun Ravintola Eliteen, kun pöydän ääressä flambeerattavat pääruoat ja jälkiruoka saavat viimeisen silauksen asiakkaiden silmien edessä.
1996 uksensa avannut Kim's Tapas on Suomen ensimmäinen tapasbaari. Paikka voisi ihan hyvin sijaita vaikka Madridissa. Sen ovat todenneet myös asiakkaina käyneet espanjalaiset. Jopa yksi tapasbaarin omistaja, joka totesi paikan näyttävän aivan hänen omalta ravintolaltaan.
OlutHuoneiden hanoihin tuodaan loppuvuoden huipentavaksi joulukuun hanaolueksi amerikkalainen, meripihkanvärinen extra IPA, jossa on huikeat Citra-humalan ja Torpedo-humalasylinterin luomat aromit.