MAINOS
Pien- ja lähituottajia suosiva Nokka kokkaa suomalaista - ja tänä vuonna Neljä Vuodenaikaa: talvella Nokka on liekeissä, keväällä villinä, kesällä mullassa ja syksyllä metsässä. Talvisella 4 ruokalajin menulla liekit lämmittävät niin kuningasrapua, hirveä kuin lakkojakin.
Ravintola-alan Oscareiksikin kutsutut PRO-palkinnot jattiin torstaina. Myös Helsinkiin herui menestystä, mutta Pohjois-Suomi vei maton alta patsaiden määrällä mitattuna.
Ravintola Savoy on tehnyt esimerkillisen teon oluen esiintuomiseksi ja laajensi juomavalikoimaansa lanseeraamalla Suomessa pantuun ainutlaatuisen hunajabockin.
Helsinkiläisen OLO Ravintolan Heikki Liekola ja Anssi Riihimäki kiilasivat kärkisijalle kovatasoisessa kilpailussa. Kilpailun voitti Norjalainen Even Ramsvik, ja kolmanneksi tuli Tanskalainen Mark Lundgaard.
Bongasin Viikinkiravintola Haraldin sivuilta hurjan tarjouksen, joka on voimassa koko lokakuun ajan maanantaista torstaihin asti. VINKKI! Nyt on riista-aika...
Ravintola Nokka järjestää pientilatorin Helsingin Katajanokalle elokuun viimeisenä lauantaina. Kaikille avoin ruokatapahtuma avaa syksyn kuumine grilleineen ja runsaine ruoka-antimineen...