MAINOS
Kesä on taas kypsyttänyt värikkään sadon kotimaisista kasviksista, ja nyt on aika nauttia sadonkorjuun antimista. Kampin Grill it! -ravintolan keittiötiimi on laatinut kauden antimista koostuvan sadonkorjuumenun.
HOK-Elannon OlutHuoneet tarjoavat heinäkuussa kuukauden hanaoluenaan tasapainoista ja raikasta folk pale alea, jonka on valmistanut tanskalainen Mikkeller.
Tällä kertaa oluet tulevat todella läheltä, mm. Suomenlinnasta ja naapurin panimoravintolasta. Olutmenu on saatavilla 6.10. - 1.11.2014 välisenä aikana.
Pienpanimoalalla on oikea yhteen hiileen puhaltamisen aika! Tästä mainiona todisteena ovat kokeneiden panimomestareiden panimovierailut toistensa ravintoloihin. Nyt on tarjolla jotain aivan uutta herkkua: panimoravintolat käyvät sekä olut- että ruokavieraissa!
Uusia ravintoloita taajaan avaava Kim Heiniö ideoi Punavuoreen oman näkemyksensä todella hyvästä, urbaanista puistoravintolasta. Konseptiin kuuluu mm. brunssia, lounasta ja illallista sekä laadukas juomabaari.
Ravut saapuivat jälleen Helsingin ravintoloiden pöytiin. Royal Ravintoloiden rapukesä on tänä vuonna entistäkin vahvempi, kun Ravintola Särkänlinna ja HSS Boathouse täydentävät monipuolista ravintolatarjontaa. Rapuja syödään nyt rennoissa ja mutkattomissa tunnelmissa, mutta myös klassisten rapujuhlien arvostajille on omat vaihtoehtonsa.