Chef & Sommelier on keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen luotsaama ravintola, jossa henkilökunnan innostus ja intohimo ruoanlaittoon välittyy keittiöstä...
Vaelsan keittiö yhdistää lähiruokaa ja klassisia italialaisia herkkuja modernilla otteella.
moderni Italialainen ravintola 150 asiakaspaikkaa yksityisomisteinen huippuammattilaisia
MENU LOUNAS PÖYTÄVARAUS SOITA: 010 583 8958...
Modernit illallisravintolat ovat aikaansa seuraavia ravintoloita, joita yhdistää moderni sisustus, huippuraaka-aineiden käyttö – monesti lähiruoan ja villiyrttien hyödyntäminen sekä...
Vaikka Nyhtökaura ja Härkis ovat tämän hetken haetuimpia raaka-aineita trendimittareiden mukaan, pihviravintoloilla on omat vankkumattomat kannattajansa. Uuden aallon pihviravintoloiksi...