MAINOS
Maailmanlaajuisia trendejä noudatteleva Radisson Blu Plazan uudistus miellyttää matkailijoita. Hotelli on syksystä 2012, uudistuneiden palveluiden ja tilojen tultua käyttöön, noussut...
Hiljattain uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö...
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!
68 % suomalaisista liikematkailijoista on ainakin kerran yhdistänyt liikematkaansa loman siten, että oli jäänyt liikematkan päätyttyä paikkakunnalle pidemmäksi aikaa...
Kuvat: Julius Koivistoinen & Marja Milistver, Aarrekuva Ravintola Pääposti, Kuva: Fazer.fi Ravintola Pääposti Helsingissä on kokous- ja juhlapaikka,  jossa asiakas on...
HAAGA-HELIAssa tehty tuore tutkimus osoittaa, että matkailijat ovat halukkaita maksamaan vihreistä toimista hotelleissa.