Maailmanlaajuisia trendejä noudatteleva Radisson Blu Plazan uudistus miellyttää matkailijoita.
Hotelli on syksystä 2012, uudistuneiden palveluiden ja tilojen tultua käyttöön, noussut...
Hiljattain uudistuneen Hotelli Seurahuoneen, Brasserie Le Havren menu on Henri’x-ravintolasta ja La Petite Maison’sta tunnetun Henrik Poulsenin sekä keittiöpäällikkö...
Tapahtuma-alan tunnustuspalkinnot jaettiin kymmenessä sarjassa Evento Awards -kilpailussa. Ravintola-sarjan voittajaksi etsittiin ravintolaa, joka tarjoaa onnistuneet puitteet kokouksille ja juhlille: illallisille, aamiaistilaisuuksille tai vaikkapa bisneslounaille. Olo vei voiton!
68 % suomalaisista liikematkailijoista on ainakin kerran yhdistänyt liikematkaansa loman siten, että oli jäänyt liikematkan päätyttyä paikkakunnalle pidemmäksi aikaa...
Kuvat: Julius Koivistoinen & Marja Milistver, Aarrekuva
Ravintola Pääposti, Kuva: Fazer.fi
Ravintola Pääposti Helsingissä on kokous- ja juhlapaikka, jossa asiakas on...
HAAGA-HELIAssa tehty tuore tutkimus osoittaa, että matkailijat ovat halukkaita maksamaan vihreistä toimista hotelleissa.