hotel-indigo-helsinki-hotelli
Tältä näyttää Helsinkiin tulevan Indigo-ketjun hotellihuone Liverpoolissa.

 

MUISTA MYÖS MAJOITUS! ERIKOISTARJOUS alk. 79 €/2hh/vrk​ Koko vuoden hotelli- ja kylpyläyöt nyt ​tarjouksessa. Myös kesä! ​ Varauskoodi: TRAVEL | Varaa 25.1. asti https://www.scandichotels.fi/tarjoukset

Vuoden 2015 alussa avattava Helsingin keskustaan, osoitteeseen Bulevardi 26 tuleva Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on korkeatasoinen lifestyle-hotelli liike- ja vapaa-ajan matkustajille. Hotelli on Indigo-ketjun ensimmäinen Pohjoismaissa.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen haetaan inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä.

”Jokainen Indigo-hotelli on yksilöllinen ja uniikki. Hotelleissa näkyy paikallisen kulttuurin ja historian vaikutus, ja brändi puolestaan takaa, että jokaisessa Indigo-hotellissa asiakas kohtaa tietyt korkeatasoiset palvelut ja mukavuudet”, kertoo Restel Oy:n Helsingin aluejohtaja Gabor Pusztai.

Uuteen hotelliin tulee 120 raikasta ja modernia huonetta, joiden sisustusta uusitaan säännöllisin väliajoin. Hotellin muita palveluja ovat kaksi ravintolaa sekä Lobby Lounge ja Boardroom-kokoustila. Asiakkaiden virkistymistä varten on tarjolla kuntosali ja wellness-palveluita. Hotellilla on oma 40-paikkainen autotalli, johon tulee myös sähköautojen latauspiste.

Palveluun kiinnitetään erityistä huomiota – Indigo-hotelleissa yhdistyvät tyylikkäästi taide sekä boutique-hotellin yksilölliset palvelut.
Ketjun hotellit sijaitsevat aina hyvillä paikoilla kaupunkien keskustoissa lähellä kauppoja, ravintoloita ja taidemuseoita, jotta asiakkaat pääsevät tutustumaan vaivattomasti lähiseutuun ja paikallisiin ihmisiin. Tyypillinen Indigo-hotellin asiakas arvostaa taidetta ja designia sekä matkustaa paljon.

”Uuden hotellin myötä lisäämme markkinaosuuttamme Helsingissä korkeatasoisten hotellien segmentissä. Hotel Indigo Helsinki – Boulevard tukee myös strategiaamme kasvaa ja vahvistaa asemaamme Helsingin hotellimarkkinoilla”, toteaa Restel Oy:n toimialajohtaja Jari Laine.

Ensimmäinen Indigo avattiin Atlantassa Yhdysvalloissa vuonna 2004. Tällä hetkellä maailmalla on yli 50 Indigo-hotellia, joista 12 sijaitsee Euroopassa. Lähes 50 uutta Indigo-hotellia on suunnitteilla.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen hotelli

Uudesta hotellikiinteistöstä tulee erittäin energiatehokas ja sille tullaan hakemaan kansainvälistä LEED®-ympäristöluokitusta. LEED® on vihreän rakentamisen luokitusjärjestelmä, joka on Yhdysvalloissa kansallisesti hyväksytty arviointijärjestelmä ympäristöystävällisten rakennusten suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön.

Projektin arkkitehtinä ja pääsuunnittelijana toimii Sami Horto arkkitehtitoimisto Inter-Arch Oy:stä. Hotellin rakentamisesta vastaa NCC Oy. Kahdeksankerroksisen rakennuksen kokonaispinta-ala on 7700 neliömetriä. Hotelli luo uusia työpaikkoja noin 40 henkilölle.

Kansainvälisen hotelliketjun hotelli Tel Avivissa.
Kansainvälisen hotelliketjun hotelli Tel Avivissa.