hotelli-fabian-helsinki

Tutkimme kolmen suositun hotellivarausjärjestelmän käyttäjäarvostelut saadaksemme tietää Helsingin parhaat hotellit.

Tähän hotellivertailuun sisällytimme vain perinteisellä tavalla toimivat neljän ja viiden tähden hotellit painottaen pisteytyksessä kärkisijoituksia saadaksemme riittävästi hajontaa. Hotelli Fabian nousi vertailun voittajaksi. Tuloksia voidaan myös tulkita niin, että hinta-laatusuhde näissä hotelleissa on kohdallaan, sillä asiakkaat ovat arvostaneet nämä hotellit Helsingissä erinomaisiksi. Kaikkia kärkihotelleja yhdistävä tekijä on se, ette ne ovat joko uusia hotelleja tai äskettäin uudistettuja.

Helsingin hotellit – TOP 5 | Tilanne 1.9.2013
1. Hotel Fabian (8)
2. Hotel Haven (6)
3. Scandic Paasi (3)
4. Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki (3)
5. Hilton Helsinki Kalastajatorppa (2), Best Western Premier Hotel Katajanokka (2)

Suomen hotellitarjonnan kirkkaimmiksi tähdiksi ovat nousseet pääkaupungin sydämessä sijaitsevat Hotel Haven, Hotel Fabian ja Scandic Paasi

Hotel Fabian, Hotel Haven ja Scandic Paasi -hotellit erottautuivat Helsingin parhaina hotelleina. Fabian tuli ykköseksi Hotels.comin, Booking.comin ja Tripadvisor.comin käyttäjäkokemusten perusteella.

hotelli-fabian-helsinkiBoutiquehotelli Fabianissa on mannermainen tunnelma, joka koostuu yksilöllisestä ja huomioivasta palvelusta, tyylikkäästä yleisilmeestä ja erinomaisesta sijainnista ydinkeskustan rauhallisella katuosuudella. Hotelli avattiin vuonna 2010, sen löysivät nopeasti erityisesti ulkomaiset liikematkailijat.

– Meillä on paljon kanta-asiakkaita, jotka palaavat tänne yhä uudelleen, sanoo hotellipäällikkö Elli Suutarinen.

hotelli-haven-helsinkiToiseksi tullut Hotelli Haven on palkittu aiemminkin online-matkatoimisto Expedian taholta. Hotellinjohtaja Roni SaariUnion Hotels Oy:stä uskoo, että Haven tekee vaikutuksen erinomaisen palvelukokemuksen vuoksi.

– Arvostamme Hotels.comin ja Tripadvisor.comin tunnustuksia, koska asiakkaiden henkilökohtaisilla kokemuksilla on suuri merkitys toiminnallemme. Tasaisen hyvä tulos kertoo siitä, että palvelu tulee aidosti henkilökuntamme sisimmästä.

Listan kaksi parasta ovat molemmat Royal Ravintolat -konserniin kuuluvan Union Hotelsin yksiköitä, jotka tarjoavat korkeatasoista palvelua ja loistavan yöpymiskokemuksen.

– Menestyksen takana on koko henkilökuntamme taito palvella ja luoda viihtyvyyttä, sanoo hotellinjohtaja Roni Saari.

scandic-paasi-helsinkiHelsingin uutuushotellit jylläsivät muutenkin listoilla. Scandic Paasi -hotelli nousi Tripadvisoryn kakkossijallaan täpärästi ohi täydellisen uudistumisen läpikäyneen Radisson Blu Plaza Hotellin. Maailmallakin suosiota saavuttanut story-konseptin Hakaniemeen tuonut Paasi on noussut nopeasti Helsingin parhaiden hotellien joukkoon.

– Viehättävä hotellimme tarjoaa vieraillemme monipuolisen ja yksilöllisen huonevalikoiman kuudessa eri huonekategoriassa. Parvekkeen, keittiönurkkauksen tai oman saunan lisäksi huoneesta voi löytyä yllätyksellisiä elementtejä kuten nyrkkeilysäkki tai silinterihattulamput, kuvailee hotellinjohtaja Krista Syväkari.

radisson-blu-helsinkiRadisson Blu Plazan uudistus miellyttää matkailijoita. Hotelli on syksyllä 2012 uudistuneiden palveluiden ja tilojen tultua käyttöön noussut nopeasti kaikkien suurimpien hotellisivustojen kärkisijoille. Lisäksi maailmanlaajuisia trendejä noudattelevalle Plazalle myönnettiin helmikuussa harvinainen tunnustus, Tripadvisor Travellers’ Choice 2013. Kyseinen palkinto myönnetään alle prosentille kaikista Tripadvisorin hotelleista.

Jaetulle viidennelle sijalle sijoittautuivat legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa ja entisessä vankilassa asiakkaansa majoittava Best Western Premier Hotel Katajanokka. Vankilamajoitukseen ollaan siis oltu hyvin tyytyäisiä.

Sijoitukset eri matkailusivustoilla

Booking.com
1. Hotel Fabian
2. Hotel Haven
3. Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
4. Hotel Klaus K
5. Best Western Premier Hotel Katajanokka
5. Hilton Helsinki Kalastajatorppa
5. Scandic Paasi

Tripadvisor.com
1. Hotel Fabian
2. Scandic Paasi
3. Hotel Haven
4. Best Western Premier Hotel Katajanokka
5. Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Hotels.com
1. Hotel Haven
2. Hotel Fabian
3. Hotel Kämp
4. Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
5. Hilton Helsinki Kalastajatorppa