Ravintola Piemonten kevät on aina startannut raikkaan parsaisesti. Tällä kertaa ravintola ottaa pienoisen varaslähdön viikonloppuna, sillä perjantaina ja lauantaina on tarjolla maistiaisia tulevasta menusta.
Piemonten keittiömestari Niko Ervalahti on koonnut kolmen ruokalajin menun viikonlopulle. Piemonten varsinaiset parsaviikot alkavat huhtikuun ensimmäisellä viikolla.
Varaslähtö parsaviikoille
24.–25.3.2107
Parsaa, uppomuna & tryffelihollandaise
Parsarisotto, parsasalaattia & grillattua parsaa
Omenaa, kauraa & jogurttia
Parsa menu 35 ,-
Tapahtuma
Varaslähtö parsaviikoille Ravintola Piemontessa
Päivä: pe 24.03.2017 – la 25.03.2017
Aika: Koko päivä / aukiolojen mukaan
Hintaluokka: 35€ (Viinipaketti 22,50€)
Tapahtuman kotisivut: http://www.piemonte.fi