Ravintola Piemonten kevät on aina startannut raikkaan parsaisesti. Tällä kertaa ravintola ottaa pienoisen varaslähdön viikonloppuna, sillä perjantaina ja lauantaina on tarjolla maistiaisia tulevasta menusta.

Piemonten keittiömestari Niko Ervalahti on koonnut kolmen ruokalajin menun viikonlopulle. Piemonten varsinaiset parsaviikot alkavat huhtikuun ensimmäisellä viikolla.

Varaslähtö parsaviikoille

24.–25.3.2107

Parsaa, uppomuna & tryffelihollandaise

Parsarisotto, parsasalaattia & grillattua parsaa

Omenaa, kauraa & jogurttia

 

Parsa menu 35 ,-

 

Tapahtuma


Varaslähtö parsaviikoille Ravintola Piemontessa

Päivä: pe 24.03.2017 – la 25.03.2017
Aika: Koko päivä / aukiolojen mukaan
Hintaluokka: 35€ (Viinipaketti 22,50€)
Tapahtuman kotisivut: http://www.piemonte.fi