Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.
Koti HENRIKS
Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.
Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Tiedät, mistä C:n raaka-aineet tulevat läheltä ja pääosin luomuna. Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo.
Bertha on maineikas, huolella ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa keittelevä ravinteli. Tyyli on rento ja maku mainio. Moderni skandinaavinen bistro tarjoilee puhtaita makuja glokaalista keittiöstä aivan rautatieaseman nurkilla.
Ravintola Mintin uusi á la carte -lista sisältää klassikoita maailmalta ja ripauksen suomalaista kansallisromanttista makumaailmaa. Viikonloppua täydentää brunssi.