MAINOS
Koti TEEMANA Luomuravintola

TEEMANA: Luomuravintola

Ravintola C juhlistaa Riesling & Spätburgunder -viikkoja Pfaltzin alueen Karl Schaeferin jaloilla juomilla mm. tastingin ja illallisen muodossa. Rypäleiden aatelia olevan Rieslingin seurassa sulostelee Saksan johtava punaviinirypäle, Spätburgunder eli Pinot Noir. Saksalaista spätburgunderia sommelière-ravintoloitsija Christina Suominen pitääkin maailman parhaana.
Ravintola C:ssä pääsee viehtymään hurmaavista viineistä 23.9. tavallaan tuplaten, kun ravintolassa järjestetään Double Wine Maker Dinner. Illan aikana kaksi mielenkiintoista viinintekijää Itävallasta ja Espanjasta kertoo luomuksistaan. Niiden kanssa nautiskellaan Ilkka Isotalon viineille loihtimia annoksia.
Ravintola C hemmottelee vieraitaan 10-11.4. saksalaisen biodynaamisen Frank John -viinitilan viineillä.
KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY Menestystä kerännyt pikkuravintola  C vakiinnutti nopeasti paikkansa tamperelaisien fine dining -ravintoloiden joukossa.  Pitkälle viety raaka-aineiden kunnioitus ja ammattitaito...

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä