MAINOS
Koti TEEMANA Ravintola-TTT

TEEMANA: Ravintola-TTT

Välimerellinen ravintola Frankly on pyörinyt jo kymmenen vuotta samalla liikeidealla: tarjotaan hyvää palvelua ja itse valmistettua hyvää ruokaa. Hyvää ja toimivaa ei kannata muuttaa, ainoastaan maustaa. Vaikka Franklyn toimintamalli onkin osunut nappiin asiakkaiden mielihalujen suhteen, kertoo ravintoloitsija Lasse Vidman oppivansa aina vaan uutta vieläkin.
Marusekin uusi lista on täynnä yllätyksellisiä annoksia, joissa näkyy paitsi moderni japanilaisuus myös ennakkoluuloton kiepaus maailman eri keittiöihin. Etanapannusta paljastuukin sinisimpukoita, sushista rapusalaattitäytettä ja itämaisesta liemestä pelmenimäisiä nyyttejä. Myös lähivesien eväkkäät ovat uiskennelleet listalle: Marusekin keittiössä kokataan nykyään niin muikkua kuin silakkaakin.

MAINOKSET



Ravintolat Tampere – Dabbal Kitchen & Bar



Ravintola kassajärjestelmä