Ravintolat Helsinki

Ravintolat Helsinki -osiossa voit selata ravintolatapahtumia, lukea lukea ravintola-artikkeleja ja selvittää mistä ravintoloista löytyvät Helsingin parhaat raaka-aineet ja parhaiten sesonkien herkkuja seurailevat ravintolat. Haluatko kiinnittää huomiota myös ruoan ekologisuuteen ja eettisyyteen? Sivuiltamme löydät myös vinkkejä ja  poimintoja eri tyyppisistä ravintoloista

Töölössä sijaitseva Ravintola Aito kattaa sunnuntaisin baaribuffet´n itsevalmistetuilla raikkailla ja tuoreilla herkuilla ja tarjoilee pöytiin päivän maukkaat pääruoat ja jälkkärit. Sunnuntain alkanutta iltapäivää voi kohottaa lasillisella samppanjaa. Aiton sunnuntaibrunssi 32 € Lasi samppanjaa 9,90 € Brunssi sisältää viikoittain vaihtuvan baaribuffetin alkupalat ja pöytiintarjoiltuna valitsemasi pää- sekä jälkiruoan. VARAA PÖYTÄ   Tapahtuma Ravintola Aiton sunnuntaibrunssi  Päivä: sunnuntaisin  Aika: Varauksia otetaan...
Tavoitteena on kasvattaa Friends & Brgrsista lähivuosina valtakunnallinen 30–50 ravintolan kokonaisuus. Kasvun tueksi yhtiö lanseeraa Suomen ensimmäisen ”cloud kitchenin”, joka vastaa ruoan kasvavaan digitaaliseen ostamiseen. https://kohokohdat.fi/tampere/friends-brgrs-tampere/
Ravintola Savoyn remontti on valmistunut ja ravintola avasi ovensa lounaalle tiistaina 28. tammikuuta. Vuonna 1937 perustetun ravintolan uudistuksen suunnittelusta vastasi Ilse Crawford, yksi maailman tunnetuimmista sisustussuunnittelijoista, ja hänen toimistonsa Studioilse. Mittavan remontin tavoitteena on kunnioittaa kaikissa mahdollisissa yksityiskohdissa ravintolan yli 80-vuotista historiaa. Remontti on toteutettu yhteistyössä Helsingin Kaupunginmuseon, Alvar Aalto...
Vuoden 2016 merkittävimpiin ravintolatulokkaisiin kuuluva Werner toi jättimäisen puugrillinsä Bulevardin äärelle ja kortteliin syttyi aivan uutta elämää hyvin grillatun ruoan houkuttelemana. Werner on selvästikin hyvän tuulen ravintola, jossa takki pistetään narikkaan viihdytään huolettoman välittömässä tunnelmassa. Moni jää kaipaamaan tämän tyyppistä ravintolaa Bulevardille, ja luopumisen tuskaa on myös werneriläisillä, joiden veri...
Ravintola Ultimalle myönnettiin tämän vuoden Pro Gaalassa Innovaatio-palkinto. Ultiman tavoite on olla edelläkävijä suomalaisessa ruokakulttuurissa, koko ruokakentällä tuottajista teknologiaan. Tarkoitus on selvittää, mihin kaikkeen urbaanissa miljöössä sijaitseva ravintola pystyy kestävän ruoantuotannon ja kiertotalouden ehdoilla. Ultiman suurin vahvuus on ainutkertaisuus. Uudet ruoantuotannon tavat kiinnostavat asiakkaita. Esimerkkejä näistä ovat yrteille rakennettu hydroponinen...
video
Ravintola Töölönrannassa sydäntalven ja kevään ajan tarjoiltava Banquet of Hoshena on ainutlaatuinen audiovisuaalinen elämysillallinen. https://www.youtube.com/watch?v=n0Vd3EI0dCA Lontoossa ensi-iltansa saanut esitys on yhdistelmä visuaalista tarinankerrontaa ja ensiluokkaista illallista, jossa ruoka- ja juoma-annosten lisäksi koko ravintolaympäristö herää 3D-visualisoinnin myötä eloon. Töölönrannassa esitettävä Banquet of Hoshena -tarina on muokattu Suomeen lisäämällä sadunomaiseen tarinaan Lapin taikaa...
MAINOKSET