MAINOS
Chef & Sommelier on keittiömestari ja ravintoloitsija Sasu Laukkosen luotsaama ravintola, jossa henkilökunnan innostus ja intohimo ruoanlaittoon välittyy keittiöstä...
Helsingissä voi lounastaa lähes joka paikassa ja uusia ravintoloita ilmestyy alituiseen. Kun etsii lounasajan ruokailuun enemmän elämystä, kannattaa suunnata...
Helsingin tapasbaarit kutsuvat napostelemaan seurueen kesken tai pidemmänkin kaavan kautta ruokailemaan. Huippuviinit, käsityöläissiiderit ja -oluet ovat oleellinen osa kokemusta....
Helsingistä löytyy muutama aidosti italialaista ruokaa tarjoilevaa ravintolaa. Italialaisia huipputuotteita on näissä tarjolla, mutta myös rohkeasti skandinaavisiin huippuraaka-aineisiin ja...
PÖYTÄVARAUS Ragu tarkoittaa pitkää haudutusta, ja teema näkyy listalla: erityisesti liharuoissa maistuvat intensiiviset ja pitkään haudutetut maut. Moderni italialainen...
Vaikka Nyhtökaura ja Härkis ovat tämän hetken haetuimpia raaka-aineita trendimittareiden mukaan, pihviravintoloilla on omat vankkumattomat kannattajansa. Uuden aallon pihviravintoloiksi...