KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY
wistub-alsace-sali

Syksyn tummenevat illat tarjoavat jälleen ohjelmallisia illallisia Wistub Alsacessa. Nyt peruutuspaikkoja aikaisemmin turhaan jonottaneillakin on tilaisuus päästä tunnelmoimaan chansonien tahtiin, sillä teemailta järjestetään syyskaudella aina joka kuukauden kolmantena perjantaina.

Wistub Alsace on järjestänyt kahteen eri otteeseen huikean suosittuja ohjelmallisia illallisia. Anna Rantasen herkästi tulkitsemien chansonien lisäksi illoissa on nautiskeltu keittiömestari Guy Peledin huolella laatimista annoskokonaisuuksista. Koska kaikki halukkaat eivät millään ole mahtuneet aikaisemmin mukaan, on teemailtoja päätetty alkaa järjestää syyskaudella kerran kuukaudessa.

– Ensimmäisellä kerralla Anna lauloi Édith Piafin kappaleita ja minä rakensin menun Piafin rakastamista raaka-aineista ja annoksista. Jatkossakin laulut ovat ranskalaisia, mutta artistit vaihtelevat. Laadin menun aina teemallisesti juuri kyseisen illan laulajan ympärille, Guy paljastaa.

Laululintuna ja tunteiden tulkkina toimii edelleen myös Anna Rantanen, sillä sekä asiakkaat että ravintolan henkilökunta ovat olleet hurmaannuksissaan hänen äänestään.

Illalliskortit näihin teemailtoihin kannattaa ostaa etukäteen suoraan ravintolasta. Paketin hinta on 75€ sisältäen ohjelman, 4 ruokalajin menun sekä 4 viinin viinipaketin. Syyskauden viimeinen teemailta tunnelmoidaan 20.12.

Menu Chanson 20.12.

Friteerattuja haukipyöryköitä ja tryffelimajoneesia

***

Ankankoipiconfit, paistettua lehtikaalia, kuivattua pekonia ja bataattipyrettä

***

Juustoa ja hilloketta

***

Manteli-karamellimoussekakkua

Teksti ja kuvat: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

KOTISIVUT RAVINTOLAESITTELY

LUE MYÖS

Villisorsa valmistuu moneksi Wistub Alsacen keittiössä

Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja ollaan onnesta omenaisina satokauden raaka-ainerunsaudesta....

Wistub Alsacen keittiössä kokataan uutuuksia pientuottajia arvostaen

Wistub Alsace avaa kevätkauden tuoreella parsaisella listalla ja uusilla keittiökujeilla. Ravintolan kokkikaksikko Guy Peled ja Leea Tepponen on luonut uusia annoksia, joissa yhdistyvät Peledin...

Vaihtoehto pizzalle – Wistub Alsacen uusi tarte flambée -uuni käy kuumana

Ranskalaisravintola Wistub Alsacen keittiöön on saapunut tulinen voimanpesä: tarte flambée -uuni. Siinä paistuu perinteinen alsacelainen "pizza", tarte flambée, poikineen. Oikeaoppisen ohutpohjaisia herkkuja valmistuu niin suurina...