Waltteri Torikka: Natale – Oi jouluyö -joulukonsertti Aleksanterin kirkossa

  Waltteri Torikan joulukonsertti Tampereella
  ti 7.12. 19:00
  Aleksanterin kirkko | Aleksanterin kirkko, Pirkankatu, Tampere | iCal

  Karismaattinen Waltteri Torikka suuntaa tänä vuonna viidentoista konsertin käsittävälle Natale – Oi jouluyö –joulukonserttikiertueelle.

  Itsenäisyyspäivän jälkeen tiistaina 7.12. Tampereen Aleksanterinkirkossa on luvassa taidokkaan Torikan ainutlaatuisia tulkintoja kaikille tutuista joululauluklassikoista ja uusista joululauluista.

  Kiertue vie maamme upeimpiin laulajajiin kuuluvan baritonin tunnelmallisiin kirkkoihin ympäri Suomen. Luvassa on tuttuja joululauluklassikoita, Waltterin Sydämeni joulu -albumin kappaleita ja tunnelmaan sopivia maistiaisia mm. Toivo-albumilta.

  Joulukiertueelle Torikan kanssa lähtevät Juha Savela (kitara), Markus Pajakkala (puhaltimet ja lyömäsoittimet) ja Eero Ignatius (kontrabasso).

  – Odotan kovasti, että pääsen kiertämään pitkän tauon jälkeen Suomea ristiin rastiin sekä tuomaan laulun ja musiikin siivin joulumieltä ihmisille. Joulukonsertit tuovat myös itselleni joulun, kertoo MTV:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa paraikaa hurmaava Torikka.

  Toimituksen vinkki! Joulukonserttiin voi kätevästi yhdistää joululounaan ja jouluostokset ystävän kanssa.

   

  KAIKKI JOULUKONSERTIT TAMPEREELLA


  Tapahtumat > Jazz


  Waltteri Torikka: Natale – Oi jouluyö -joulukonsertti Aleksanterin kirkossa
  ti 7.12.
  19:00
  Hintaluokka: 37 Ticketmaster.fi
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Aleksanterin kirkko


  Aleksanterin kirkko sijaitsee Tampereen keskustassa Hämeenpuiston laidalla. Arkkitehti Theodor Deckerin suunnittelema kirkko rakennettiin puhtaaksi muuratusta tiilestä vuosien 1880–1881 aikana. Wikipedia

  Aleksanterin kirkon läheisyydessä on useita hyviä ravintoloita. Katso ravintolat Aleksanterin kirkon lähellä.

  TOIMITUKSEN VINKKI! Aleksanterin kirkon puistossa on todella paksuja vanhoja lehtipuita, upea suihkulähde sekä vanha hautausmaa. Vieressä on myös Tampereen pääkirjasto. Hämeenpuisto itsessään on yli kilometrin pituinen esplanadi, jonka äärellä on paljon nähtävää.

  KOHOKOHTIA

  Ilmoita tapahtuma tästä