Punch Up! – Resistance & Glitter: James Lórien MacDonald, Juuso Kekkonen ja drag-artisti Miss Vinyl Envy

  Punch up Telakka stand up
  la 20.11. 18:00
  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Punch Up! – Resistance & Glitter palaa Tampereen Telakalle lauantaina 20.11.2021. Klubi marssittaa samalle lavalle Suomen stand up -komiikan, dragin, burleskin, spoken wordin ja musiikin kiinnostavimmat ja terävimmät tekijät.

  Klubia pyörittävät aina ajankohtaiset, hervottomat ja kuvia kumartelemattomat koomikot James Lórien MacDonald ja Juuso Kekkonen sekä tajunnanräjäyttävä ja monikasvoinen drag-artisti Miss Vinyl Envy. Klubin vaihtuvat vierailijat paljastetaan lähempänä tapahtumaa.

  Punch Up! tarjoaa koko illan verran hykerryttäviä yllätyksiä, ajattelemisen aihetta sekä tolkuttoman viihdyttävän queer-karnevaalin.


  Tapahtuma > Keikat


  Punch Up! – Resistance & Glitter: James Lórien MacDonald, Juuso Kekkonen ja drag-artisti Miss Vinyl Envy
  la 20.11.
  18:00
  Hintaluokka: 26,50 €
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  to 4.11. - su 7.11. Tampere Jazz Happening 2021Telakka
  la 20.11.18:00 Punch Up! – Resistance & Glitter: James Lórien MacDonald, Juuso Kekkonen ja drag-artisti Miss Vinyl EnvyTelakka