Markus Ala-Kauhaluoma & DJ

  Kuvaaja: Aki Rask / Akifoto Oy

  [TAPAHTUMA MENNYT]
    TEE UUSI TAPAHTUMAHAKU

  pe 25.11. 21:00
  Paja Bar | Ratapihankatu 43, Tampere | iCal

  Tampereen Solo Sokos Hotel Tornin juurella Pajassa livemusa raikaa joka viikonloppu. Ravintolassa rockataan ja kokataankin manserockin tahtiin sekä juodaan tamperelaisia oluita.

  Costello Hautamäki vauhdissa ravintolan avajaisissa. Kuva: Toni Honko, Kohokohdat.fi

  Tunnelmaltaan rento ja vapaamuotoinen Paja Bar on luotu yhteistyössä Popedan, Eppu Normaalin ja Yön kanssa, mikä näkyy esimerkiksi seinillä olevissa esineistössä. Ruokalista sisältää burgereita ja pientä suolaista. Paja Barin oma CD-kokoelma on tamperelaisen musiikkialan vaikuttajan Epe Heleniuksen kokoama. Baarin juomavalikoimaa täydentävät Pyynikin Käsityöläispanimon yksinoikeudella Tornille panemat oluet.

  Hieman erilaista tunnelmaa on kattojen yllä tornihotellin ylimmässä kerroksessa numero 25.  Viikonloppuisin Morossa nautitaan drinkkien ja maisemien ohessa dj-musiikista.

  Keikoille ja dj-iltoihin on aina vapaa pääsy. Dj:n levyt starttaavat illan  klo 19 alkaen joka perjantai ja lauantai. Paja Barissa livemusan showtime on klo 21.

   


  Tapahtumat > Keikat


  Markus Ala-Kauhaluoma & DJ
  pe 25.11.
  21:00
  Hintaluokka: Vapaa pääsy
  Tapahtuma verkossa

  Tapahtumapaikka


  Paja Bar

  Paja Bar
  Ratapihankatu 43
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Pajassa voit nauttia vanhan veturitallin ainutlaatuisesta miljööstä ja rennosta, välittömästä fiiliksestä hyvien juomien sekä ruokalistalle koottujen Manserockin tähtien suosikkiannoksien parissa. Pajan drinkkilista on ainutlaatuinen ja olutlista sopivan laaja, sisältäen mm. kaksi Pajan omaa olutta joita et muualla pääse maistamaan.

  Solo Sokos Hotel Torni Tampere on täysin uudenlainen hotellielämys. Hotelli sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa rautatieaseman vierellä. Syksyllä 2014 avattu hotelli on kunnianosoitus Tampereen historialle ja kaupungin legendoille.

  Paja Bar KOHOKOHTIA

  pe 2.12.21:00 Vesa Oksanen & DJPaja Bar
  la 3.12.21:00 Vesa Oksanen & DJPaja Bar
  pe 16.12.21:00 Esa Nummela & DJPaja Bar
  la 17.12.21:00 Esa Nummela & DJPaja Bar