Kyttälän ravintolat

AUGUST VON TRAPPE
Verkatehtaankatu 2, 33100 TAMPERE
Puh. 010 4233 279
Bistro: ti-to 17-23 pe-la 16-24, su 11-16 Baari ti-to 16-02, pe-la 15-02, su 14-24

August von Trappe on Hans Välimäen ohjastama belgialaisbistro sekä -baari Hämeensillan kupeessa vanhassa Matkailutalossa.

INEZ TAPAS BAR & SIDRERIA
Pellavatehtaankatu 19, 33100 TAMPERE
Puh. (03) 225 5331
Avoinna ti-to 16-23, pe-la 16-02

Inez on tasokkaita tapaksia sekä erilaisia espanjalaisia juomia tarjoileva aito tapasbaari. Paikka on tunnettu sidra natural -siidereistään sekä hulppean laajasta viinivalikoimastaan.

C
C
Rautatienkatu 20, 33100 TAMPERE
Puh. 010 6179 760
Avoinna ti-la 17-24, muina aikoina sopimuksesta

Ravintola C on maineikas hyvän ruoan koti. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva ravintola hellii vieraitaan puhtaista raaka-aineista valmistetun ruoan ja mielenkiintoisten viinien liitolla.

FRANS & MARIE BISTRO
Sokos Hotel llves Hatanpään valtatie1, 33100 Tampere
Avoinna ma-ti 11-22, ke-la 11-23, su 13-19.00

Maalaisranskalaisien Fransmanni-ravintoloiden ruokalistalta löytyy suosittujen klassikkoannosten rinnalla myös paljon kiinnostavia uutuuksia. Ruokalistan takana ovat ravintoloiden keittiömestarit. Myös viinit kuuluvat luonnollisena osana ranskalaiseen ruokapöytään. Fransmannissa ponnistellaan jatkuvasti parhaiden laatuviinien löytämiseksi.

DENNIS TAMPERE
Aleksanterinkatu 22, 33100 TAMPERE
Puh. 020 7768 483
Avoinna ma 11-16, ti-to 11-21, pe 11-23, la 12-23, su 13-21

Ristorante Dennis on italialaistyyppinen ravintola, joka tunnetaan erityisesti laadukkaista pizzoistaan.

ARMAS KUPPILA
Tuomiokirkonkatu 17, 33100 TAMPERE
Puh. 050 437 0413
Avoinna ma-pe 11-15 ja tilauksesta

Armas Kuppila tarjoaa konstailematonta ja käsintehtyä kotiruokaa ja katuruokaa bistromaisessa tunnelmassa. Ravintola C:n sisarravintolassa viiniosaaminen on hyvissä käsissä.

DINING 26 BY ARTO RASTAS
Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere
ti-to 17-23, pe 16.30-23, la 16-23

Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.