Illallisravintolat

HENRIKS
Satamakatu 7, 33200 TAMPERE
ti-pe 11-21, la 12-22, su-ma suljettu

Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.

AISTI
Hallituskatu 19, 33200 TAMPERE
Puh. (03) 223 2040
Avoinna ti–to 16–22, pe 16–24, la 12–24 (keittiö avoinna ravintolan aukiolojen mukaisesti)

Maalaishenkinen teatteriravintola perustettiin loppukesästä 2015 Natalien paikalle ja uuden ravintolan perustava porukka on työskennellyt yhdessä monissa maineikkaissa tamperelaisravintoloissa vuosien varrella. Ravintsemisliike Aisti on maku edellä menevä ja mutkaton, lujalla ammattitaidolla palveleva ja kikkailematon.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
Puh. 020 7669 061
ma-pe 11-23(24), la 15-24

Tiiliholvi on tasokas, maineikas ja erittäin tunnelmallinen kellariravintola kaupungin sydämessä.

TRATTORIA TAMMERIN PUISTO
Satakunnankatu 13
+358 35 6971 327
mai-to 11-22, pe 11-23, la 12-23, su suljettu

Trattoria vie tamperelaiset aitoon italialaiseen tunnelmaan. Paikalla on aikaisemmin ollut Tammerin puiston kesäterassi ja sen vieressä Solo Sokos Hotel Tammerin kellarissa yleisöltä piilossa pidetty keittiö. Nyt vanhasta keittiöstä on rakennettu viinikellarimainen, rento ruoka- ja illanviettoravintola.

RAVINTELI HUBER
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
Avoinna ma 16-24, ti-pe 11-24, la 13-24, su suljettu

Huber on puhdasverinen pihviravintola, jossa panostetaan kunnon lihaan. Kaikki ravintolaan tuleva liha on suomalaista rotukarjaa, ja liha leikataan lihasahalla paikanpäällä erilaisiksi ja erikokoisiksi pihveiksi ynnä muiksi lihaherkuiksi.

RAVINTOLA PIEMONTE
Suvantokatu 9, 33100 TAMPERE
Avoinna ma 11-21 ti-to 11-23 pe 11-24 la 12-24 su suljettu, lounas 12-15

Tunnelmallinen italialainen viinibaari ja ruokaravintola Piemonte on erikoistunut erityisesti Piemonten maakunnan viineihin ja ruokaperinteeseen.

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
Avoinna ma-pe 17-22:30, la 17-22:30, la 14-22:30, su suljettu (voimassa 25.6.2017 asti)

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia. Konstailematonta lappilaista ruokaa ja tunnelmaa.