Illallisravintolat

RAVINTOLA SASOR
Yliopistonkatu 50
010 324 6740

Sasor on hyvään palveluun ja selkeisiin skandimakuihin panostava illallisravintola Sorsapuiston laidalla Tampere-talon kulmilla. Ravintolassa on myös viinibaari, terassi ja modernin tyylikäs kabinetti seurueille.

SAIVO KITCHEN & BAR
03 383 0500

Ravintola Saivo Kitchen & Bar tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja konstailematonta lappilaista tunnelmaa.

RAVINTOLA DABBAL
Yliopistonkatu 44 A
040 7311 004

Ravintola Dabbal tuo pohjoisen puhtaat maut suoraan Tampereelle. Annoksissa maistuu niin Inarijärven rautu kuin Sallan vapaana laiduntanut porokin. Keittiöllä on käytössään Suomen parhaat raaka-aineet ja puuhiiligrilli tuo ruokaan perinteisen lappilaisen avotulilla kypsentämisen aromia.

PERISCOPE
Vuolteenkatu 1, Tampere
050 5128 411

Kauppakeskus Ratinan huipulla kohoaa periskooppimaisesti maailman makuja tähyävä ravintola Periscope, Arto Rastaan kunnianhimoisesti toteuttama monipuolinen näköalaravintola lounge-baareineen ja hulppeine ulkoilmaterasseineen.

DINING 26 BY ARTO RASTAS
Aleksanterinkatu 26, 33100 Tampere
050 330 4100

Kotoisassa avokeittiössä häärii kaksi kokkia. Vieraat istuvat salissa ja seurailevat puuhia kuin kylästelijät isäntäväen kokkailua. Pian pöytiin kannetaan värikkäitä Välimeren makuja laajalla skaalalla ja ihan vallan kulhokaupalla.

BISTRO KATTILA
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
Puh. 0400 552 512

Pikkubistro Kattila on hyvään palveluun panostava lounas- ja illallisravintola aivan Keskustorin kulmilla.

KAJO
Rautatienkatu 12
050 329 8044

Suomalaisen luonnon ja välimerellisen meiningin samoille lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.

RAVINTELI HUBER
Aleksis Kiven katu 13, 33200 TAMPERE
0400 354 997

Huber on puhdasverinen pihviravintola, jossa panostetaan kunnon lihaan. Kaikki ravintolaan tuleva liha on suomalaista rotukarjaa, ja liha leikataan lihasahalla paikanpäällä erilaisiksi ja erikokoisiksi pihveiksi ynnä muiksi lihaherkuiksi.

HENRIKS
Satamakatu 7, 33200 TAMPERE
020 7669 0622

Ravintola Henriks on Tampereen oma klassikkobistro, jonka taitava keittiötiimi käyttää parhaita raaka-aineita sesongin mukaan.

FINLAYSONIN PALATSI
Kuninkaankatu 1, 33210 TAMPERE
0400 219 530

Finlaysonin Palatsin palveluihin kuuluu huolella valmistettu kolmen ruokalajin liikelounas, sesonkeja myötäilevä a la carte -lista. Historiallinen ja kaunis puistoravintola keskellä kaupunkia.

RAVINTOLA TIILIHOLVI
Kauppakatu 10, 33210 TAMPERE
020 7669 061

Tunnelmallisen kaariholvisen kellariravintola Tiiliholvin keittiössä ruokaa valmistetaan kunnianhimoisesti ja tinkimättömällä ammattitaidolla. 50-vuotiaan ravintolan makumaailma on klassinen ranskalainen modernilla pohjoismaisella vivahteella.

HELLA & HUONE
Salhojankatu 48, 33500 TAMPERE
010 322 3898

Hella & Huone on tasokas, selkeälinjainen ja persoonallinen ravintola, joka on saanut myös maanlaajuista tunnustusta ja kiitosta.

RAVINTOLA TAMPELLA
Kelloportinkatu 1 33100 TAMPERE
010 583 8958

Tammerkosken rannalla, vanhan pellavakutomon tiloissa toimiva illallisravintola tarjoilee tuoreista raaka-aineista valmistettua ruokaa upean nostalgisessa miljöössä. Mutkattoman tyylikäs menu on maailmalta inspiraatiota hakenut, perinteitä vahvasti kunnioittava kokonaisuus.

RAVINTOLALAIVA M/S SILVER SKY
Laukontorin satama
Myyntipalvelu 010 422 5600

M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, joka palvelee mainingeilla uudistunein antimin. Eikä risteileminen jää suinkaan pelkäksi kesäkauden puuhaksi, sillä Skylla on ankkurit irti sydäntalven jäihin asti moninaisin teemaristeilyin.

C
C
Rautatienkatu 20, 33100 TAMPERE
010 6179 760

Ravintola C on mielenkiintoisille viineille ja puhtaista raaka-aineista huolella valmistetulle ruoalle omistautunut pikkuravintola. Tiedät, mistä C:n raaka-aineet tulevat läheltä ja pääosin luomuna. Palkittu ja maineikas C on mutkaton ja lämmin aivan kuin ravintoloitsijansakin, sommelière Christina Suominen ja keittiömestari Ilkka Isotalo.