Luonnon lautasille kokkaava Kajo on innokkaiden ja idearikkaiden taitureiden ruokarakkauden hedelmä.
NÄYTÄ+Ravintoloitsijakaksikko Veli-Matti Lampisen ja Marko Simunaniemen kaiken tekemisen pohjana on rohkeus uskaltaa kokeilla ja luoda uutta. Oodi luonnolle -menukokonaisuus rakentuu aina kunkin hetken parhaiden saatavilla olevien paikallisten raaka-aineiden ympärille. Niistä rutistetaan kaikki irti, inspiroidutaan niiden käsittelystä syntyvien sivuvirtojen monipuolisuudesta sekä rajattomista käyttömahdollisuuksista. Viini-, olut- sekä alkoholittomien juomien valikoima on jatkuvasti muuntautuva kirjo pientuottajien taidonnäytteitä.
Katso myös sisarravintola Villit & Viinit.
RAVINTOLA KAJO ARTIKKELEISSA
Kajossa villi visio, taito ja yhteishenki tiivistyvät timanteiksi laseihin sekä lautasille
Innostava, innovatiivinen, luontoisan tekemisen tinkimättömyyttä laseissa ja lautasilla, keittiössä sekä salissa. Jälleen Suomen 20 parhaan ravintolan joukkoon rankattu Kajo ei ole ravintola, jossa käydään...
Kajo x Runar – pitkä yhteistyöillallinen cocktail-parituksin 17.4. ja 18.4.
Kajo juhlii 6-vuotissynttäreitäan upean yhteistyön merkeissä, kun Bar Runar saapuu Tampereelle huhtikuussa. Helsinkiläiset baarimestarit Joona Muittari ja Jesse Halt yhdistävät cocktailit Kajon annosmakuihin tyylillä...
Kovan luokan keittiömestarit liha-asialla – dry aged -pihattopossua ravintolakeittiöihin
Joint by Joint Meat Corp. on kahden keittiöammattilaisen pyörittämä raakakypsytettyihin lihoihin erikoistunut yritys. Polttoaineena toimii palo kehittää uutta ja jalostaa hyvästä huikeaa.