Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja...
Syksy on saapunut Finlaysonin Palatsin lautasille villisorsan siivittämänä. Riistaisen kausimenun kaveriksi viinivainuinen ravintolapäällikkö Ismo Nieminen on metsästänyt Suomessa harvinaisia...
Parhaillaan meneillään oleva jahtikausi tuo Tampereen ravintoloiden pöytään Suomen luonnon parhaat antimet. Riistaa ravintoloissa, olkaa hyvä!
Gastropub Tuulensuu nostaa joka sunnuntai esille jonkun klassikkoannoksen Euroopan keittiöistä, mutta myös kansainvälisiä makulegendoja. Tarjolle tulee sellaisia annoksia, joita...
Gastropub Tuulensuu sai taas Uskilan kylän metsästäjiltä suuren hirven puolikkaan. Hirvestä hyödynnetään kaikki turvasta häntään. Ensimmäiseksi maisteltiin hartaasti hauduteltuun...
Gastropub Tuulensuun ravintoloitsija Sami Lappalainen on ostanut jälleen ystäviltään Urjalasta vapaana kirmannutta peuraa. Tuota metsiin ja pelloille villisti levinnyttä...
Tampereen sporttibaareista ei aina saa syötävää, mutta Kaksion baari on ruokaisa vaihtoehto urheilunnälkäisille, jotka arvostavat laadukasta olutta ja kunnon...