Tampereen sporttibaareista ei aina saa syötävää, mutta Kaksion baari on ruokaisa vaihtoehto urheilunnälkäisille, jotka arvostavat laadukasta olutta ja kunnon pubiruokaa. Jääkiekon ystäviä puhuttelevat erityisesti burgerit ja siivet, mutta muutakin baarissa on tarjolla – pikkusyötävää, sandwicheja ja salaatteja.

2H+K Baari näyttää erityisesti Ilveksen, Tapparan ja Kärppien pelejä, mutta Ilveksellä näyttää usein olevan etusija, sillä kerralla baarissa voidaan katsoa vain yhtä matsia.

Kaksion baari on suosittu paikka niin ennen kuin jälkeenkin pelien. Mukavan leppoisa tunnelma houkuttelee.

– Paikallispelien yhteydessä puhelin pirisee. Kaksioon tuli eilenkin pari isompaa seuruetta ja kyllä täällä oli eilenkin tupa täynnä, iloitsee vuoropäällikkö Jarno Viik.

Keittiön hevosenlihaerä loppui juuri, mutta riistakauden erikoisuudeksi Kaksioon onkin luotu Hirviburgeri. Kiehtovassa annoksessa on hirvenjauhelihapihvin lisäksi sahdilla pestyä Mouhijärven Herkkujuustolan kittijuustoa.

Oluen ystäviä on innostanut Jyväskylän seudulta tullut inkiväärinen IPA, jota on tilattu jo pidemmän aikaa pullotuotteena. Pullo-olutvalikoima uudistuu koko ajan ja erien loputtua Viik kehittelee tilalle yleensä aina jotain uutta.

– Stellaa ja Fuller’sin ESP ovat hanaoluita, joita ei uskalla jättää hanasta pois. Ravintolan oma American Pale Ale valitettavasti loppui, mutta nyt meillä on ollut vaihtuvassa hanassa tuusulalaisen Maku Panimon IPA-olutta muutaman viikon tarjolla.