Arthouse Cafe 931:n ohjissa aloittavat Teija Vainiola (vas.), Christina Suominen ja Ilkka Isotalo. Kolmikko on tunnettu mm. ravintola C:stä, Suomalaisen Klubin ravintolasta, Armas Kuppilasta ja Armas C’ateringista. Kuva: Anna-Liisa Nikus

Tampereen terävimpään kokkipuukkokärkeen ja viiniköynnöskaartiin kuuluva tiimi nappasi kesällä sulkeutuneesta 931-pallosta kopin ja avaa pian paikalle baarimaisen kahvilan. Christina Suomisen, Teija Vainiolan ja Ilkka Isotalon vetämä Arthouse Café 931 lupaa hyvää synergiaa Arthouse Cinema Niagara -elokuvateatterin kanssa, popcornia parempaa leffapurtavaa ja tietenkin laatujuotavaa.

Kehräsaaren Arthouse Cinema Niagara -elokuvateatterin kupeessa toiminut ravintola 931 ei ehtinyt olla kauan suljettuna, kun kaupungin ravintolakentän taiturit jo ottivat paikan haltuun. Ravintolan nimi säilyy suunnilleen samana, mutta muuten tulossa onkin uusia asioita. Tiivis yhteistyö elokuvateatterin kanssa tulee näkymään, maistumaan ja kuulumaankin uuden ravintolan tarjonnassa.

Kovin paljon ruoka- ja juomatarjonnasta tai muusta toiminnasta ei haluta vielä tässä vaiheessa paljastella, mutta laatuisan leffasalipurtavan kehittely on ainakin kuumeisesti käynnissä, sillä tiimin missiona on luoda perinteisiä popcorneja sekä sipsejä parempaa purtavaa elokuvanautintoja täydentämään. Odotamme mielenkiinnolla!

Arthouse Café 931:n avajaiset tähtäytyvät marraskuulle.

Teksti: Ronja Honko, Lifestyle Media Oy

Arthouse Cafe 931 sijaitsee kuvan vasemman laidan Kehräsaaressa. Ravintolan ikkunoista on näkymät Ratinan suvantoon.