Gastropub Tuulensuu sai taas Uskilan kylän metsästäjiltä suuren hirven puolikkaan. Hirvestä hyödynnetään kaikki turvasta häntään. Ensimmäiseksi maisteltiin hartaasti hauduteltuun...
Viime vuonna Masuunin otsoiset riistaviikot olivat menestys. Tälle syksylle keittiömestari Jani Salmela on viritellyt annoksiin entistä mielenkiintoisempia menujuonikuvioita...
Tampereen sporttibaareista ei aina saa syötävää, mutta Kaksion baari on ruokaisa vaihtoehto urheilunnälkäisille, jotka arvostavat laadukasta olutta ja kunnon...
Lapland Hotels Tampereen ravintola Dabbalin keittiömestarina keväällä aloittanut Janne Kostamo tiimeineen on luonut ravintolaan uuden syksyisen à la carten....
Masuuni säväyttää syksyssään riistaisella teemamenulla, jonka itseoikeutettu kuningas on harvoin saatavilla oleva karhu. Otson ohella neljän ruokalajin rouhea annoskimara tuo...
Syksy on saapunut Finlaysonin Palatsin lautasille villisorsan siivittämänä. Riistaisen kausimenun kaveriksi viinivainuinen ravintolapäällikkö Ismo Nieminen on metsästänyt Suomessa harvinaisia...
Laukontorin laidalle on saapunut uuden menun myötä sorsainen syksy. Wistub Alsacen keittiössä kokataan villiä siivekästä monella eri tavalla ja...