Tampere Jazz Happening

  Lauri Porran keikat Tampereella
  to 29.10. - su 1.11.

  Telakka | Tullikamarin aukio 3, Tampere | iCal

  Tampere Jazz Happening järjestetään näillä näkymin alkuperäisen suunnitelman mukaisena ajankohtana 29.10.−1.11.2020. Festivaalin teemana on Made in Finland, eli ensimmäistä kertaa kaikki esiintyjät saapuvat kotimaamme rajojen sisältä.

  Amanda Blomqvist, Antti Lötjönen Quintet East, Gourmet, Iro Haarla Quartet, Jukka Gustavson Prognosis, Joakim Berghäll Dark Roast 006, Kielo Kärkkäinen & Taming May, Masa Orpana Honk, Matti Salo Quartet, Mikko Pettinen Why Not, MMQ, Mortality, Reiska Laine Quintet, Selma Juudit Alessandra, Timo Lassy Band, Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Utopianisti, Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä

  Sunnuntain päätöskonsertti pidetään Telakalla jo tuttuun tapaan ja sinne on vapaa pääsy.


  Tapahtuma > Festivaalit


  Tampere Jazz Happening
  to 29.10. - su 1.11.

  Hintaluokka: Useita lipunhintoja
  Tapahtuma verkossa


  Tapahtumapaikka


  Telakka

  Telakka
  Tullikamarin aukio 3
  Tampere

  Hotellit läheisyydessä


  Kulttuuritalo Telakan terassilla ja ravintolasalissa on viikoittain monipuolista livemusiikkia. Yläkerran Teatteri Telakka on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti kiinnostava ammattiteatteri.

  Telakkamainen kotoisan boheemi tunnelma on niin ainutlaatuinen, että siihen kannattaa tutustua eri aikoina. Se on aito kulttuuritalo, joka muuttaa muotoaan niin päivin ja öin kuin myös kesällä ja talvella. Talkootyönä vanhasta viljamakasiinistä kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty ravintola Telakka on nähtävyys itsessään.

  Ravintolaesittely: Telakka

  Livemusiikki: http://telakka.eu/ravintola/ohjelma

  Teatteriesitykset: http://www.teatteritelakka.fi

  KOHOKOHTIA

  to 29.10. - su 1.11. Tampere Jazz HappeningTelakka