Monet pihoilla kasvavat luonnon omat villiyrtit ovat näin keväällä parhaimmillaan. Lauantaina 25.5.2019 Ahlmanin ammatti- ja aikuisopiston ravintola Annan kevätbrunssilla tarjoillaan astetta villimpää lähiruokaa, kun ravintola-alan opiskelijoiden Teemu Höllin ja Sergei Voloshchukin lähiympäristöstä sekä puutarhasta keräämät yritit maustavat tarjolla olevia ruokia.
Mauissa pääsee tutustumaan muiden muassa kevään ja kesän ensimmäisinä kukkiviin kasveihin sekä kuivattuihin yrtteihin.
Ahlmanilla pyritään käyttämään lähituotteita sekä luomua ruoan valmistuksessa ja tähän periaatteeseen villiyrtit sopivat paremmin kuin hyvin. Keväällä opiskelijoille järjestetään kasvien tunnistamista ja keräämistä sisältäviä villiyrttikursseja. Kevät on aika, kun uuden sadon tuotteet alkavat valmistua, joten brunssin teemaksi yrtit päätyivät lähes luonnollista tietä. Toinen villiyrttien sesonki ajoittuu syksylle, jolloin luonnossa on taas tarjolla kattaus eri kasveja.
Pöytävaraukset sähköpostitse ravintola.anna@ahlman.fi tai puhelimitse 050-354 1787.
Tapahtuma
Ravintola Annan Kevätbrunssilla maistellaan luonnon omia villiyrttejä
la 25.5.
11:00 – 14:00
Hintaluokka: Brunssin hinta 25,- (Lapset alle 12v. 15,- ja alle 4v. 5,-)
Tapahtuma verkossa
Tapahtumapaikka
Ravintola Anna
Hallilantie 24
Tampere
Hotellit läheisyydessä